Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Jännitystä kotimaanmatkailuun...

30. toukokuuta 2009

Jännitystä kotimaanmatkailuun...

...tai tarkemmin sanottuna jännitystä suoraviivaiseen kohteesta A kohteeseen B ajamiseen. Otetaan fiktiiviseksi esimerkiksi väli Kirkkonummi-Turku.
  1. Lähde vauhdilla liikenteeseen, älä välitä bensatankin varoitusvalosta vaan ajattele "kyllä tällä seuraavalle asemalle pääsee"
  2. Koska moottoritien varresta ei löydy bensa-asemaa (juuri näin!), ota ensimmäinen liittymä johonkin pikkupaikkaan. Tällainen on esimerkiksi Sammatti.
  3. Laita sormet ristiin ja toivo että valitsemastasi pikkupaikasta löytyy bensa-asema. Sammatti esimerksi on hyvä valinta, täältä asema löytyy!
  4. Älä aja samaa reittiä takaisin moottoritielle (matkaa 6 km), vaan lähde jatkamaan pienen tien ajamista. Tässä voi esimerkiksi ajatella "ei sinne moottoritielle voi tätäkään kautta niin pitkä matka olla".
  5. Nauti 60 km/h nopeusrajoituksista, metsäisistä maisemista, ja kiireettömyydestä, kyllä sinne perille pääsee aina!
Nyt siis Turussa, kohta lähte laiva, ja huomenna seikkaillaan Ruotsi-Norja välillä. Mukava lisä huomiseen matkaan olisi voinut olla maantiekartta, kartta vaan näyttää olevan Sloveniassa. Ja navigaattoria en omista... Onneksi puhelimenpäästä löytyy ystävien reittiopastusta!

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu