Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Pronssin hohdetta

29. toukokuuta 2009

Pronssin hohdetta

Niin siinä sitten kävi että viikonlopun kirkkaimmat mitalit menivät SM-freestylen kisoissa Lieksan Neitikoskella Jonnalle ja Paulalle. Vaikka itselläni oli alla reilu viikko harjoittelua itse kisapaikalla, muutamaa päivää kisoja ennen iskenyt mahatauti pisti lievästi sanottuna pasmat sekaisin. Kisoissa olo oli onneksi jo melkoisen normaali, mitä nyt pientä hermostumista oli ilmassa. Kesän tavoitteena onkin kisahermojen hallitsemisen oppiminen. Onkohan helpommin sanottu kuin tehty....? :) No MM-kisoissa pääsemme toivon mukaan ottamaan revanssia!

Tulokset ja lisää SM-kisoista:
Vaikka kisaviikonloppuna aurinko helli niin kilpailijoita kuin katsojia, lämpötila ei ollut aivan samoissa lukemissa edellisellä viikolla saapuessani Ruunaalle. Kömpiessäni aamulla teltasta mittari näytti +3C kylmän tuulen puhaltaessa pieniä lumihiutaleita ympäri leirikeskusta! 

Janne hakee lämpöä retkikeittimestä...


Koneeni on muuten takaisin käsissäni, entistä ehompana tietenkin. Ikävä kyllä oman tiukan aikatauluni vuoksi Varimportin huoltomiehet eivät ehtineet siirtämään tietoja vanhalta kovalevyltäni uudelle. Joten nyt sitten yritetään selvitä ilman elintärkeitä tiedostoja ja ohjelmia kuten Photoshoppia. Tietääkö kukaan saako Picasalla pienennettyä kuvien kokoa...?

Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu