Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lontoo - WSM - Bath - Exeter...

28. huhtikuuta 2009

Lontoo - WSM - Bath - Exeter...

Lontoon pikavisiitin jälkeen vierailumme tahti vaan kiihtyi. Lauantai aamusta ajoimme mieheni kotikaupunkiin Weston-Super-Mareen, mistä hyppäsimme minibussiin suuntana Bath ja paikallinen rugby-ottelu. Simon oli tosin unohtanut mainita että muut seurueen jäsenet olivat suosiolla jättäneet kauniimman sukupuolen edustajat kotiin, mutta mukavastihan tuo miehinen päivä & ilta sujui. Sunnuntai menikin sitten puoliksi nukkuessa, puoliksi sukulaisten luona vieraillessa.

Tänään siirryimme vihdoin hieman kauniimpiin maisemiin Devoniin, ja täällä Exeterin kautta pienen pieneen kylään nummien keskellä erään ystävämme luo. Jälleen kerran matkassa lainakoira, tällä kertaa nimeltään Loki.

Huomista innolla odottaen, suuntana Croyde, ja toivon mukaan pääsemme surffailemaan Atlantin aalloilla!Tunnisteet: ,

1 kommenttia:

toukokuuta 04, 2009 2:13 ip. , Anonymous Lilli kirjoitti...

Kylläpä olen yllättynyt kommentistasi! Ensinnäkin Paljon Onnea avioitumisesi johdosta! Lukiessani kommenttiasi ihmettelin, että kuka Satu voi olla, jolle äiti on kertonut blogistani?

Palasin juuri viime yönä Thaimaasta. Jakke - siis poikamme jos muistat - on avioitunut thaimaalaisen kanssa ja olin heidän ja heidän kahden lapsensa (5 ja 2-vuotiaat) matkassa sukuloimassa kolmisen viikkoa. Mahtava reissu! Nyt palelen täällä alle 10:n asteen lämmössä kun Thaimaan lämpötila oli koko ajan 32-38 astetta.

En ole vielä ehtinyt paremmin tutustua sivuihisi, mutta lueskelen niitä kun olen ensin hieman palautunut yölennosta.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu