Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Freestyle MM-kisat: MAANANTAI

31. elokuuta 2009

Freestyle MM-kisat: MAANANTAI

"Let the games begin"

Tunnelmia Thunista ison kasan kuvia kera. Tänään oli joukkueiden viimeiset harjoitusvuorot ja kisojen avajaiset, huomenna lauteille istuvat miehet. Viikon kestäneet harjoitukset alkavat siis olla ohitse ja varsinaiset MM-kilpailut ovat alkamassa!

Mietin eilen että eiköhän sitä yhdet treenit selviä vähillä unilla mutta tänään selvisi että ei! Melominen tuntui raskaalta ja vaikealta, ja tuntui kuin kaikki informaatio aivoihin ja kroppaan olisi tullut pilvien läpi. Huomenna olisi vielä tarkoitus käydä viimeistelemässä kisarunit ja hakemassa takaisin aikaisemmin löytynyt hyvä fiilis melontaan, toivottavasti aallolta löytyy kohtalaisen hiljainen hetki.

Huomisen lähtölistoilla suomalaiset miehet melovat seuraavasti (Sveitsin aikaa):
  • Samuli Suokko klo 13.01
  • Mikael Lantto klo 13.44
  • Miika Kuronen klo 16.33
  • Tuomas Kaukola klo 17.42
  • Tuomas Kuronen klo 17.44
Kaikilla kilpailijoilla on neljä surffia, ja näistä kahden parhaan surffin pisteet lasketaan yhteen. Harjoitussurffeja ei ole. Ei muuta kuin tsemppiä miehille kisapäivään ja peukut pystyyn että aalto pysyy hyvänä koko päivän läpi!

Yksi kisojen pääsponsoreista, jalkinemerkki Keen, lupautui "vuokraamaan" kilpailijoiden kajakit. Käytännössä tämä tarkoitti sitä että jos laittoi Keenin tarrat kajakkiinsa ja melaan kisojen ajaksi, sai vastalahjaksi uudet sandaalit. Ei huono diili. Tai ehkä melojat ovat vain halpoja... :) Kova kuhina Keenin ständillä kuitenkin oli ja taisipa kaikki Suomen joukkueen jäsenet käydä hakemassa tarrat. Ja ne sandaalit.Tänäänkin aurinko hemmotteli niin kilpailijoita kuin paikalle saapuvia kannatusjoukkoja. Koska parkkipaikkojen löytäminen kaupungin keskustasta on joskus kiven takana, kisajärjestäjät ovat tehneet kulkemisen helpommaksi; pyörien vuokraus on ilmaista! Ja Juusokin näyttää iloitsevan ajatuksesta...


Kajakkien puolesta kisoja dominoi kaksi valmistajaa: Jackson Kayaks ja Wavesport. Jackson Kayaks teki varmasti yhden historian parhaimmista markkinointivedoista ja toi uudet versiot Star-kajakeista markkinoille juuri ennen kisoja. Tämän lisäksi kilpailijat jotka ovat valmiita kisaamaan uusissa kajakeissa voivat ostaa kajakit halvemmalla hinnalla. Eikä tässä vielä kaikki - useat joukkueet saivat kajakkinsa maansa omissa väreissä! Irlantilaisten kajakeissa on tietenkin oranssia, vihreätä ja valkoista, ja pohjassa apila. Japanilaisten kajakit ovat valko-punaisia, pohjassa tietenkin punainen pallo... ja kuten kuvasta näkyy, Kanadalaisten kajakit ovat myös oikeassa kuosissa ja melkein koko joukkue tunnustaa Jacksonin kajakkien nimeen.

Melontaliitolta kisoja varten saadut joukkuepaidat saivat hieman uusitun ilmeen poikien duunauksen jälkeen. Ei hullumpaa.


Avajaisissa Suomen lippua kantoi kunnialla Teemu. Hommahan on vakava joten ilmeet ovat sen mukaisia... :)

Avajaiset kestivät sopivasti vajaan tunnin, ja virallisten puheiden jälkeen oli paikallisten nuorten street dance esityksiä. Ikävä kyllä tanssiesitykset eivät aivan mahtuneet stagelle, joten niistä ei nähnyt kovinkaan paljon ellei tehnyt niinkuin Moppi, ja istunut vaikka Mikon harteilla.

Kisavieraita viihdytti myös USA:n Rush Sturges räppiesityksellään - monilahjakas mies.

Ja loppuun vielä Suomen viralliset maskotit A la Kurosten perhe.Hyvät yöt Thunista, nyt vielä päivittämään Palmin blogia ennen kuin pääsen vihdoin Nukkumatin luo... Käytännössä työnjako Palmin blogin kanssa taitaa olla niin että minä vastaan tekstistä ja suuresta osista kuvia, Simon videosta ja Twitter-puolesta... Kyllä kuivapuku-palkkiolla tämä käy hyvin! :)

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu