Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Freestyle MM-kisat: LAUANTAI

30. elokuuta 2009

Freestyle MM-kisat: LAUANTAI

"Pakko päästä pois!"

Lauantaiaamu alkoi vastaavissa merkeissä kuin perjantaiaamukin - ilman unia ja heti kellon näyttäessä puolta yötä. Toisin sanoen vuorossa olivat taas yölliset treenit aallolla. Vaikka alku ei ollutkaan lupaava; jonottamassa vuoroaan aallolle oli parisenkymmentä kilpailijaa, puolen tunnin sisällä suurin osa melojista lähti nukkumaan ja yht'äkkiä melomassa oli enään 4-5 melojaa! Kaiken kaikkiaan siis mahtavat treenit! Vaikka väsymys alkoikin jossain vaiheessa painaa, aallolta ei vaan malttanut lähteä pois... Treenaamassa Suomen joukkueesta tänä yönä oli myös Paula, muut joukueen jäsenet päättivät nukkua ansaitut yöunet.

Simonin iPhonella ottama tunnelmakuva, klo 02.00


Mikael & Samuli hyödyntävät vapaan aamupäivän opettelemalla pressin käyttöä ja silittämällä Suomen joukkuepaitoja


Joukkueemme virallinen harjoitusvuoro oli tuttuun tapaan iltapäivästä. Ikävä kyllä aalto ei ollut kunnon vedossa, joten harjoitukset menivät lähinnä läpilaskuiksi tai etusurffailuiksi. Ei kivaa ei. Harjoitusten jälkeen minä ja Simon päätimme noudattaa alkuperäistä suunnitelmaamme vaikka harjoitusaikataulu olikin muuttunut. Alunperin sunnuntaina ja maanantaina ei pitänyt olla ollekaan maakohtaisia treenejä, ja meillä oli tarkoituksena paeta kisahälinää Luzerniin veljeni luo. Veli on tosin Suomessa mutta onneksi naapureilla on avaimet :) Joten vaikka sunnuntaiaamuna treenit olisivatkin, me suuntasimme suoraan Luzerniin rentoutumaan, turisteilemaan, nauttimaan kunnon yöunista ja rauhallisuudesta. Ihanaa! ( ja kiitos Kalle & Mimmi)

Palaamme takaisin Thuniin maanantaiaamuna klo 8.00 alkaviin treeneihin. Ja maanantaina onkin jo kisojen avajaiset, ja miehet alkavat kilpailu-urakkansa heti tiistaiaamuna!

MM-kisoja voi seurata myös näiltä sivuilta:
USA:n joukkueen juniorit testaamassa juuri valmistunutta Big Air - ramppiaJa tässä vielä videota, jälleen Simonin kuvaamana ja Tuomas Kaukolan editoimana perjantain treeneistä jolloin aalto vielä toimi hyvin!

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu