Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Home sweet home

10. lokakuuta 2009

Home sweet home

Viime postauksessa mainitsin että seuraavan kerran päivityksiä on luvassa Saksa-Itävalta-Slovenia akselilta. Valvotuista 30 tunnista huolimatta ohitimme Saksan ja Itävallan hyvinkin pikaisesti pysähtymättä surffailemaan Itävallan aalloilla, ja ajoimme suoraan Sloveniaan nukkumaan omaan sänkyyn. Onko ihanampaa tunnetta pitkän reissun jälkeen kuin nukkuminen omassa sängyssä?

Kotona siis ollaan vaikka "koti" voi olla hyvinkin liikkuva käsite. Seuraavat pari viikkoa kotimme löytyy Sloveniasta, sen jälkeen liikkuva kotimme muuttaa Englantiin ja jouluista Suomi-visiittiä lukuun ottamatta talven suunnitelmat ovat täysin auki. Mukavaa, mitäköhän sitä keksisi seuraavaksi!?

Pakenimme muuten Kanadasta juuri sopivaan aikaan, lähtöämme seuraavana aamuna mittari tippui Canmoressa -16 asteeseen! Sloveniasta sen sijaan lämpöä vielä löytyy joten pääsemme jatkamaan melontakautta turhaan sormia jäädyttämättä. Kunhan tästä aikaeron aiheuttamasta zombie-vaiheesta vain pääsee eroon ja selviämme vesille. Tai edes ulos talosta... Naapurin kissanpoikia emoineen voi kuitenkin mukavasti seurailla & zoomailla kylpyhuoneen ikkunasta. Kaikkihan rakastavat naapureita jotka roikkuvat kameroineen ikkunassa, eikö?

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu