Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vancouver

28. syyskuuta 2009

Vancouver


Alan vähitellen ymmärtämään miksi niin monet ystävistäni ovat joko muuttaneet, tai haaveilevat muutosta Vancouveriin. Odotin tyypillistä pohjoisamerikkalaista kaupunkia lähiöineen ja ostoskeskuksineen, mutta päädyinkin vihreään kaupunkiin, missä talot keskustaa lukuunottamatta ovat idyllisiä, kävellen tai pyörällä pääsee joka paikkaan, kaupungin busseista löytyvät pyörätelineet fillaroitsijoille, meri ja vuoret ovat lähellä, ja katukuvaa koristavat itsenäiset pikkuputiikit, ravintolat ja kahvilat massaliikkeiden sijasta. Toki Vancouverissakin on monia erilaisia alueita, mutta ainakin Kitsilano on näyttänyt meille parhaat puolensa!


Aivan ystävieni kotinurkilta löytyi aloittelijallekin sopiva maastopyöräilypaikka. Pääsin kokemaan ensimmäiset hypyt, "roll-overs", "ladders", "drop-offs" ja - kaatumiset. Hauskaa kuitenkin oli ja odotankin innolla syksyn maastopyöräilykautta Sloveniassa & Englannissa.

Kala taiteilee "northshore" harjoittelualueella.


Ja Vancouverissa meri ei koskaan ole kaukana. Pyöräilimme eräänä iltana kanadalaistuneiden Irlantilais-ystävieni kanssa merenrantaan grillailemaan. Vaikka päivällä lämpötilat nousevat reilusti yli 20 asteen, illalla alkaa jo olla viileätä...

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu