Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Rauhallista joulua!

25. joulukuuta 2009

Rauhallista joulua!


Jouluaaton juhla-aterian jälkeinen ähky alkaa olla jo muisto vain ja nyt on taas hyvä aika tankata kunnon annos joulutorttuja. Tänä jouluna joulupöytäämme löysi tiensä noin 20 vuoden tauon jälkeen myös piparkakkutalo! Mieheni näki elämänsä ensimmäisen piparkakkutalon ystäväperheemme luona, syytti minua suomalaisten perinteiden pimittämisestä ja ryhtyi tuumasta toimeen. Ja hyvinhän se talo nousi pystyyn ilman leivinpaperille piirrettyjä kaavoja tai sen suurempaa suunnitelmaa. Pientä stressiä tosin aiheutti netistä löytämäni ja esittelemäni galleria joulun kauneimmista taloista... No ensi vuonna talo tulee kuulemma olemaan vieläkin suurempi ja komeampi.


Loman hiihtotavoitteesta on jäljellä vielä 125 km, tänään piti taivaltaa uusi 25 km reitti ja saimmekin autokyydin alkupisteeseen. Suunnitelmat menivät kuitenkin nopeasti uusiksi kun hiihtolatua ei löytynytkään. Ilmeisestikään aivan kaikki ladut eivät ole auki ja aurattuna. Siirryimme suunnitelmaan B ja lähdimme hiihtelemään Äkäslompolon läheltä. Vajaan kilometrin jälkeen tuli kuitenkin jo stoppi, varpaat olivat aivan jäässä ja hengityskin huurusi. Ei muuta kuin soitto autokuskillemme ja pikavauhtia takaisin mökille kuumaan suihkuun. Kannattaisiko uskoa kun auton "lämpömittari" näyttää -30 C!?

Huomenna muutamme vielä viikoksi hiihtelemään Levin maisemiin, kunhan lämpötilat tästä vielä hieman kohoaisivat, niin, lämpimän puolelle... :) Hyvää joulua ja rauhallista uutta vuotta 2010 kaikille!

Tunnisteet: ,

2 kommenttia:

joulukuuta 27, 2009 7:27 ap. , Blogger Anne kirjoitti...

Me ostimme IKEAsta piparkakkutalon osat ja ne olivat rikki. :((((

Mutta tuo jäälyhtykuva on kuin suoraan meidän parvekkeelta! :-D Lyhdyt tosin sulivat jo, kun aattoviikolla päästiin taas plussan puolelle.

 
joulukuuta 27, 2009 4:50 ip. , Blogger Satu Vänskä-Westgarth kirjoitti...

Auts... näköjään itse tekemällä talo nousi pystyyn helpohkosti ja pysyi koossa jopa automatkan Ylläkseltä Leville!

Täällä ei lämpötilat ole pääseet plussan puolelle, tänään tosin onneksi "enää" -20C... Kyllä tätä on sitten Englannin vesisateessa taas ikävä! :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu