Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Devonin helmet - nro 1

12. joulukuuta 2009

Devonin helmet - nro 1

Ei-melojia ei varmastikaan kiinnosta Devonin melonnalliset helmet, mutta kauniista maisemista voivat nauttia kuitenkin kaikki. Kun kuusi vuotta sitten tulin ensimmäisen kerran Englannin lounaisosiin viettämään talvea olin erittäin skeptinen alueen melonnallisesta tarjonnasta. Mutta sainkin pian kokea erittäin positiivisen yllätyksen. Alueelta löytyy aivan mahtavia "kriikkejä", mukavia pieniä freestyle-paikkoja ja tietenkin meri surffiaaltoineen. Yksi alueen ehdottomista helmistä, East Lyn-joki, virtaa sisämaasta merelle asti Pohjois-Devonissa meiltä noin tunnin ajomatkan päässä.


Alla olevat kuvat eivät ihan täysin annan oikeutta tälle upealle joelle joka on täynnä pieniä ja isoja droppeja. Melojina kuvissa allekirjoittanut ja Paul "Cheez" Robertson.


Ja mikä onkaan mahtavampi paikka lopettaa joki kuin meri!?
Ja jos melonta on vienyt mehut ja on aika ruoka/juoma-tankkaukselle, alueelta löytyy aivan mahtavia pikku-pubeja lämmittävine takkatulineen. Koirat tietenkin myös tervetulleita sisätiloihin...Lisätietoja tästä joesta UK Rivers Guidebookista. Ja lisää Devonin helmiä ja kuvia taannoisesta Gene17 Adventure Paddler's viikonlopusta alkuviikosta.

Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu