Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Päiväjärjestystä(kö)

9. huhtikuuta 2009

Päiväjärjestystä(kö)

Nyt kun talo alkaa olla mukavan kotoinen (yllä oleva kuva ei tosin ole kotipihalta vaan Bovecista), päivät ovat alkaneet muotoutumaan jonkinlaiseen päivittäiseen muottiinsa. Aamujen ihanuus tiivistyy kahteen sanaan: ei herätyskelloa! Muutaman kerran olen tosin kokeillut miltä tuntuu herääminen kellon soittoon klo 7.00, ja tulin siihen tulokseen että ei hyvältä! Seitsemältä herää kyllä ihan mielellään silloin jos kello ei ole soimassa...

Päivät tuntuvat kiitävän ohi yhä nopeampaa ja nopeampaa, rentoutumisen väliin on mahtunut melontaa, lenkkeilyä, vuorilla patikointia, melontaa, pilatesta ja melontaa. En ole ehtinyt edes kunnolla katsastamaan talvella tekemääni "sitten kun en ole töissä ja on aikaa" listaa, muistaakseni siellä oli merkintöjä venäjän opiskelusta, alttoviulun soitosta, kokkailusta, valokuvauksen opettelusta, ranskan opiskelusta... Niin ja freelance-työhommista, mutta niistä lisää myöhemmin.

Tahti on täällä vain kiihtynyt kun Kohinan koskimelojat ovat siirtyneet Suomesta Sloveniaan. Eivät nyt ihan kaikki, mutta melkein. Ensimmäiset kaksi tulivat maanantaina, seuraavat neljä tiistaina, tänään tulee kaksi lisää, ja lauantaina paikalle saapuu naisvaltainen viiden hengen suomi-irlanti saattue. Ja lisäksi huomenna Sveitsistä Sloveniaan matkaavat veljeni ja hänen tyttöystävänsä. Eli se siitä näennäisestä päiväjärjestyksestä! Ihan hyvä niin, eiköhän sitä mainitsemaani listaa ehdi käymään läpi vaikka kesällä Norjassa.

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu