Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Aamulla aurinkoa lumihangella - iltapäivällä joella

12. huhtikuuta 2009

Aamulla aurinkoa lumihangella - iltapäivällä joella

Tai näin ainakin niillä jotka saivat itsensä ylös, ulos ja liikenteeseen aamuvarhaisesta. Ikävä kyllä allekirjoittanut ei ollut tällä kertaa heidän joukossaan...

Paikallinen Kanin-hiihtokeskus Bovecissa pitää ovensa auki hiihtokansalle toukokuun ensimmäiseen viikonloppuun asti. Rinteet nousevat yli 2000 metrin korkeuteen ja huipulta voi jopa ihastella Adrianmeren välkettä. Säätila vaihtelee hurjaa vauhtia ja yleensä hissit ovat kiinni sään ollessa sateinen/pilvinen/myrskyinen. Laskettelureissua ei siis kannata suunnitella jos säätiedotus ei lupaa täyttä auringonpaistetta seuraavalle päivälle. Lisäksi rinteet ovat hyvässä kunnossa vain aamun muutaman ensimmäisen tunnin ajan, joten Boveciin pitää suunnata aamu-seitsemän maissa jos haluaa ehtiä rinteeseen.

Simon nauttii Kaninin auringonpaisteisista rinteistä. Tosin kuva on otettu viime talvena, eilen en itse ollut tätä todistamassa. 
Mutta mikä parasta, aamuisen laskettelureissun jälkeen ehtii vielä tekemään muutakin, ja eilen, kuten niin monta kertaa aikaisemminkin, iltapäivän kohteena oli Soca-joki. Tällä reissulla mukana oli toissapäivänä saapunut Suomalais-Irlantilainen kaveriporukkani.

Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu