Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Mitaleita, mitaleita

3. heinäkuuta 2009

Mitaleita, mitaleita

Norjalaiset järjestivät tänä vuonna ehkäpä kaikkien aikojen ensimmäiset PM-kisat tuoden yhteen melojia Norjasta, Ruotsista ja Suomesta. Upea jo kohta kaksi viikkoa jatkunut helteinen sää takasi sen että paikallisten jokien vedenkorkeudet olivat sulamisvesistä korkealla. Liiankin korkealla, sillä kisapaikkaa jouduttiin vaihtamaan useaan kertaan, viimeisen kerran vielä kisa-aamuna.

Käytännön hankaluuksista huolimatta kisojen järjestäjät saivat aikaan hyvän tapahtuman mahtavalla tunnelmalla höystettynä. Kisapaikkana toimi alunperin suunnitellun Skjåkin aallon sijasta "Bubble machine" hontto, ja suomalaiset kahmivat mitaleita kaikissa sarjoissa. Masters-luokan voiton vei Kai Heltola, miesten sarjassa Mikael Lantto meloi hopealle, ja juniori-miehissä Juuso Karttunen vei kultamitalin Teemu Väliahteen ottaessa hopeaa.

Naisten sarjassa oli yllättäen enemmän osanottajia kuin miesten sarjassa (!!!) ja taso oli kova. Voiton vei odotetusti yksi maailman top-naismelojista Mariann Saether (170p), hopealle meloi vuoden 2006 EM-kultamitalisti Lowri Davies (140p) ja itse meloin pronssille (120p) ennen Ruotsin Maria Lindgreniä! Täytyy tunnustaa että yllätin tuloksella täysin itsenikin, ja ei voi olla kuin erittäin tyytyväinen pystyessäni pysymään pisteissä näiden kovien kilpakumppanien perässä! Nyt treenimotivaatio syksyn MM-kisoja varten on erittäin korkealla, muutaman lepopäivän jälkeen on aika taas istahtaa kajakkiin. Alla vielä kisatunnelmia kuvina.

Tuomarit & kirjurit työssään
Katsomo nautti niin melonnasta kuin auringonpaisteesta
Vääntöä kisahontossa
Hymy herkässä
Suomen mitalistit: Satu, Teemu, Mikael, ja alhaalla Juuso. Kai puuttuu kuvasta.
Yllätyspalkintona finaalirunin luupista tuli vielä kasa Kari Traan kerrastoja ja alusasuja. Olisikohan mieluisin tavarapalkinto koskaan? :)
Ruotsalaiset pelaavat kivi-paperi-sakset matsia tällä kertaa tiskienpesu vuorosta
Kisojen jälkeen grillausta, live-musiikkia, tanssia, virvokkeita...
Kuvat Sanna Kauppinen, Paula Suurseppä ja allekirjoittanut

Tunnisteet: , ,

2 kommenttia:

heinäkuuta 05, 2009 9:09 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mahtavaa Satu! Nyt vaan seuraavaa mitalia kohti!

-Tiina-

 
heinäkuuta 08, 2009 12:01 ap. , Blogger Satu Vänskä-Westgarth kirjoitti...

Kiitos! :) Ensi viikolla pääsee vielä festareilla harjoittelemaan kisaamista, sitten onkin seuraavaksi tosi kyseessä. Ja mitaliin vielä PALJON matkaa. Mutta onhan tässä vielä hieman aikaakin....

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu