Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Home sweet home

4. kesäkuuta 2009

Home sweet home

Vuoden 2003 kesällä asuin juuri kuvioihin mukaan tulleen miesystäväni, nykyisen aviomieheni kanssa tässä (alla) muutaman neliön mökissä kirjoittaen gradua ja tehden koskioppaan hommia Heidal Rafting:ssä. 

Vuoden 2009 kesällä paikka on sama mutta mökin koko on kasvanut. Ja tällä kertaa vastaankin koko melontakeskuksesta joka nykyään toimii leirintäalueena ja Sjoa River Festivaalin pääkallopaikkana. 

Kotipihalta pääsee suoraan vesille Sjoa-joen Åmot-kanjoniin, joka on varmaankin yksi maailman parhaista 20 minuutin adrenaliini-annoksista! Vai onko tämä vain sitä alkukauden ja kesän huumaa...?


Tunnisteet: , ,

5 kommenttia:

kesäkuuta 04, 2009 3:37 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jos olisin ymmärtänyt, että se mökki kesällä 2003 oli noin pieni ja ohutseinäinen, olisinkohan hakenut lapseni kotiin .... terv äiti

 
kesäkuuta 04, 2009 8:43 ip. , Blogger Satu Vänskä-Westgarth kirjoitti...

Heh, mainitsinko että "ikkunat" olivat siinä 2003 vuosimallin mökissä muovia ja osittain kuprulla niin että ne eivät oikein kunnolla pysyneet paikoillaan? Mutta kuten joskus mainitsinkin, auton lämmittimellä mökin sai mukavasti ja nopeahkosti lämpimäksi. :)

 
kesäkuuta 04, 2009 10:03 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jou! Koitetaan varailla lauttalippuja, juhannuksenalusviikoksi, mie, M-M:t ja Ville, eli jos sinne ehtis Jussien viettoon.

Joko helteitä pukkaa?

Kaitsu

 
kesäkuuta 05, 2009 1:32 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jos tuota tahtia mökin koko suurenee niin tasasen vauhdin taulokalla se tarkoittanee, että sä asut siellä jo kartanossa noin vuonna 2089:-)

-Tiina-

 
kesäkuuta 05, 2009 3:11 ip. , Blogger Satu Vänskä-Westgarth kirjoitti...

Hyvä kun ei oo pakkasta!! Ja kartanoa odotellessa... :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu