Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ringebu

14. elokuuta 2009

Ringebu

Jokien vesitilanteen näyttäessä huonolta lähdimme eilen iltapäivällä Lowrin ja Barboran kanssa viettämään tyttömäistä surffaus-sessiota Ringebuhun. Ringebu on täältä Sjoalta noin 40 km etelään, ja kaiken kaikkiaan outo paikka. Ensinnäkin aallolle päästäkseen on kahlattava uoman läpi pieneen "saareen" missä ei ole mitään.


Toisekseen saarelta lähtee joelle silta, joka johtaa - ei mihinkään!Vaikka Ringebu ei olekaan mikään luonnonkaunein paikka, se sopii mainiosti aurinkoisiin iltapäiväsurffeihin. Vedenkorkeudet eivät täälläkään olleet optimaalisimmillaan, mutta heti sillaan alla pystyi surffailemaan, spinnailemaan ja tekemään pieniä bluntteja.


Ja sillan oikeanpuoleisen aallon taakse muodostui pieni hontto jossa mm. voltit lähtivät Lowrilla näyttävästi. Tosin kuvaaja ei pysynyt vauhdissa mukana, ja hontto oli sen verran pitämätön että liikkeet eivät pysyneet sisällä.


Täytyy tunnustaa että motivaatio ei ollut ihan korkeimmillaan Ringebun pikku-aallossa sen jälkeen kun on päässyt treenaamaan kunnolla Skjåkissa ja Jölgenillä. Vesitilanteen näyttäessä näin huonolta onkin aika alkaa miettimään Keski-Eurooppaan suuntaamista, ja joko sunnuntai- tai maanantai-aamuna olisikin tarkoitus kääntää auton nokka kohti Saksaa, ja siitä Itävallan kautta Sloveniaan. Huhujen mukaan matkalta saattaisi löytyäkin jotain surffattavaa...!

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu