Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uusi Tähti on syntynyt

13. elokuuta 2009

Uusi Tähti on syntynyt

Ja tällä kertaa varmasti ei-kovin kiinnostavaa asiaa ei-melojille.... Nimittäin Jacksonin uudet Star-sarjan kajakit ovat rantautuneet Eurooppaan, tai ainakin Englantiin, ja täällä Sjoalla hengaileva Lowri Davies sai oman tähtensä Norjaan viikonloppuna. Kuten eilen mainitsinkin pääsin surffailemaan uudella kajakilla Skjåkin-aallolla muutama päivä sitten ja kokemus oli erittäin positiivinen! Hontossa kajakkia ei tosin ole tullut kokeiltua, ja näkemilläni videoilla uusilla Stareilla on vain luuppailtu ja tehty erilaisia luuppien muunnoksia (Space Godzilloja jne). En tiedä miten kärryttelyt tällaisella mini-ammeella onnistuvat? Alla kuitenkin uusi & vanha Tähti rinta rinnan.

Ja muiden kokemuksia uusista Tähdistä voi lukea TÄÄLTÄ. En usko että nämä arvostelut tosin ovat millään lailla objektiivisia, mutta antavatpa jonkinlaisen käsityksen uusien kajakkien ominaisuuksista.


Ja nyt tuntuu olevan aika sanoa hyvästit Jölgenin aallolle, vedenkorkeudet ovat täällä jyrkässä laskusuunnassa ja ensi maanantaina onkin jo suuntana Slovenia! Alla Simon nauttii vielä viimeisistä surffeista aallolla ennen kuin se katosi tältä kaudelta.

Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu