Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Freestyle MM-kisat: LAUANTAI

5. syyskuuta 2009

Freestyle MM-kisat: LAUANTAI

Semifinaalipäivä

Lauantain tunnelmia: herätys auringonpaisteeseen pakettiautossa aallon läheisyydessä, semifinaaleiden seuraamista pitkin päivää, jännittämistä Paulan & Mikun puolesta, oman kisa-epäonnistumisen harmituksen vähenemistä (vihdoinkin!), ensi talven suunnitelmien lukkoon lyömistä, illan juhliin (=losers' party) valmistautumista... Alla kuvia muutamista päivän tapahtumista mitä pääsin seuraamaan tarpeeksi läheltä kameran objektiivin kannalta.

Juniorinaisissa Ranskan Noria oli täysin ylivoimainen. Noria kuuluu myös Ranskan slalom-maajoukkueeseen ja on varmasti tulevaisuuden naistähtia melonnassa.

Ennen juniorimiesten suorituksia yleisöä viihdytti "slackline" taituri.

Illan jo pimetessä, ja ennen miesten semifinaaleja käynnistettiin Big Air Ramp-finaalit. Kajakitkin osaavat lentää!Suomen Mikael Lantto lähti hymyssä suin kisaamaan semifinaaleissa


Ikävä kyllä suomalaisten tie jäi semifinaaleihin. Paula Suurseppä oli naisissa 10. sijalla, ja Mikael Lantto miesten sarjassa sijalla 9.

Alla top 3 ja suomalaisten pisteet, ja viralliset tulokset löytyvät jälleen kisojen sivuilta.

NAISET
1. Mariann Saether 386,667 p.
2. Ruth Gordon 358,333 p.
3. Emily Jackson 338,333 p.
10. Paula Suurseppä 56,667 p.

MIEHET
1. Eric Jackson 1003,333 p.
2. Nicholas Troutman 983,333 p.
3. Stephen Wright 790,000 p.
9. Mikael Lantto 473,333 p.

Huomenna edessä ovat vielä jännittävät finaalit, ja sen jälkeen minä & Simon suuntaamme kohti Luzernia, ja sieltä edelleen Muncheniin ja Kanadaan!

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu