Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Liikkumaan!

17. lokakuuta 2009

Liikkumaan!

Kanadan-reissun jälkeinen horrostila ja aikaerosta johtuva väsymys alkavat vähitellen haihtumaan ja päivärytminikin näyttäisi olevan palautumassa normaaliin. Mitä se normaali sitten itse kullekin merkitsee. Nimimerkillä tänään sängystä ylös klo 13.00!

Löysin mielenkiintoisen ja itselleni uuden tuttavuuden Digityttöjen TechWebDesign-blogista, nimittäin yhteisöllisen treenipäiväkirjan nimeltä Moozement. Itselläni on aikojen kuluessa ollut jos jonkinlaisia harjoituspäiväkirjoja ruutuvihkoista Excel-taulukoihin, mutta mikään systeemi ei ole tuntunut täysin toimivalta ja olen aina hylännyt sen hetkisen metodin jonkin ajan kuluttua. Joten mikä ettei, totta kai tätäkin pitää testata!

Moozementiin voi kirjautua mm. Facebook tunnuksilla ja omaa profiliia pääsevät lukemaan vain ne henkilöt joille annat luvan. Ideana onkin saada kannustusta & lisämotivaatiota ystäviltä. Palvelu on suomalainen, ja mielestäni pitkälti muistuttaa Facebookia - urheilullisessa muodossa tosin. Yhden päivän testailujen perusteella palvelu on erittäin helppokäyttöinen, tosin ehkä liiankin pelkistetty. Katsotaan kuinka kauan tätä Moozement- treenipäiväkirja innostusta kestää... :)

Tunnisteet: ,

2 kommenttia:

lokakuuta 19, 2009 4:50 ip. , Blogger Jori kirjoitti...

Itse olen käyttänyt epäsosiaalista mediaa eli omaa sykemittaria tohon treenipäiväkirjaan. Ihan Suunnon perussoftalla saa sitten eri näkymiä ym.

 
lokakuuta 19, 2009 11:16 ip. , Blogger Satu Vänskä-Westgarth kirjoitti...

Juu, aikalailla "lelu" tuo Moozement on näin parin päivän kokeilun perusteella. Ei taida Facebookin rinnalla jaksaa toista samantyylistä... Itselläni on Polar, aika lailla perusmittari ja siinä taitaa pysyä infot noin viikon ajan. Polarin sivuillakin tosin on hyvät treenipäiväkirjat jos niitä jaksaa täytellä.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu