Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Aurinkoisia syyspäiviä - joella

15. marraskuuta 2009

Aurinkoisia syyspäiviä - joella

Päivityksiä on edelleen tullut hitaanalaisesti (mutta varmasti) ja eiköhän tahti tästä taas kiihdy kun nettiongelmat on jo noin suunnilleen ratkaistu. Vielä kun saisi sen netin sinne oman kämpän puolelle niin olisi hyvä. Pimeässä pukuhuoneessa istuminen ei ole kovin motivoivaa sunnuntai - tai minään iltana! :)

Viikko sitten valittelin melontainspiraation puutteesta ja nyt sitä inspiraatiota taas löytyykin, ehkä liikaakin? :) Eilen korkkasin pihamme läpi juoksevan Dart-joen yläpätkän, joka on luokitukseltaan noin IV. Melontaluokituksia tuntemattomille tuon voisi kääntää suomeksi "mukavan jännittävää ilman liikaa panikointia". Koska kameraa ei ollut matkassa, alla mieheni ottama kuva jonkin vuoden takaa "Eutanasia" koskesta.


Yläpätkän jälkeen kävin vielä melomassa muutamaan kertaan Dart-joen pelipätkän, eli "Loop:in". Vettä oli juuri sopivasti niin että parhaat peliaallot olivat toiminnassa, kerta kaikkiaan mahtava lauantai, yöllä satoi vettä, päivällä paistoi aurinko!

"Ladies of Leisure" valmiina pelipätkälle (kuka haluaisikaan tehdä töitä!?)


Ja ehkä vuoden huonoin kuva, iltahämärissä pienessä vedenkestävässä pokkarissa eivät tehot oikein riitä, mutta ei voi muuta todeta kuin että aalto oli hyvä! Aallon kuohuissa Kate.Säätiedot näyttävät lupaavilta eli melottavaa riittää, eiköhän olisi aika ottaa kunnon kamera joelle mukaan jonakin näistä päivistä...

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu