Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uusi vuosi, uudet kujeet

6. tammikuuta 2010

Uusi vuosi, uudet kujeet

Nyt meni hermot! Nimittäin tuohon vanhaan blogin malliin. Joten tässä syy jo päivän toiseen postaukseen. Ja leikittyäni päiväkausia Photoshopin kanssa erilaisilla vaihtoehdoilla se on nyt siinä. Tällä mallilla mennään ainakin jonkin aikaa. Iloitsen siitä että kuvat saa esille isompana ja että blogi ei ole enää ah niin ihanan vihreä!

Mutta takaisin asiaan eli uuteen vuoteen. Perinteisesti lahjatonta joulua seurasi tälläkin kertaa lupaukseton uusi vuosi. Uudet tuulet kuitenkin puhaltavat ja alkuvuotena pitäisi saada aikaan muutamiakin isompia päätöksiä. Isoin muutos tai uusi asia ovat huomenna alkavat työt! Paluu työelämään on hyvinkin pehmoinen, teen töitä freelancerina muutamana päivänä viikossa ja töitä voin tehdä mistä vain. Asiakkaita löytyy kaksi; yksi isompi ja enemmän työllistävä ja toinen pienempi ja luonnollisesti vähemmän työllistävä. Näen jo itseni istumassa koneen & muistiinpanojeni kanssa paikallisessa kirjastossa, teekupin kanssa kahvilassa tai kuumapullon kanssa sängyssä peiton alla (nyt siis ollaan Englannissa ja tuuli puhaltaa talon läpi).Mietinnässä kuitenkin on olisiko jo sittenkin aika palata "oikeaan" työelämään. Vai kokeilla oikein kunnolla siipien kannattavuutta ja testata toimisiko tämä freelance-töiden, matkustamisen ja melonnan yhtälö pidemmälläkin tähtäimellä. Päättää pitäisi myös tähtäänkö tosissani tämän kesän freestylemelonnan kisoihin, vai nautiskelen vain koskien laskusta omaksi ilokseni. APUA!!! Harkintavaiheen ollessa meneillään pidän varmasti silmällä mielenkiintoisia työmahdollisuuksia. Ja koskenlaskun ohella treenaan freestyleä, nautiskellen. Jos joltakin löytyisi näihin pulmiin "oikeat" vastaukset kuulisin niistä mielelläni. :) On ihanaa kun on paljon vaihtoehtoja ja liikkumisen vapautta, mutta välillä niitä tuntuu olevan liikaakin!

Tunnisteet: , ,

4 kommenttia:

tammikuuta 06, 2010 7:55 ip. , OpenID simonwestgarth kirjoitti...

lisää melonta

 
tammikuuta 07, 2010 3:16 ap. , Blogger Anu kirjoitti...

Hieno banneri! Mistä tuo kuva on otettu?

Jos löydät sen automaatin, josta saa ne "oikeat" vastaukset isoihin kysymyksiin niin tietoa kanssa tänne :)

 
tammikuuta 07, 2010 11:44 ap. , Blogger Satu Vänskä-Westgarth kirjoitti...

Kiitos Anu! Tuo taustakuva on otettu Norjassa, Jotunheimenin kansallispuistossa Bessegen haikilta. Vähän sitä Photoshopissa muokkasin taiteellisen- rakeisemmaksi "maalaukseksi", mieheni ei tätä kyllä ainakaan hoksannut ja harmitteli vaan kun kuva ei ole tuon tarkempi. Heh... Kyllä se alkuperäinen kuva oli.. :)

No hyvä että en ole yksin isojen kysymysten kanssa! Jos löydät itse ensin tuon automaatin niin ilmoittele... :)

 
tammikuuta 07, 2010 12:22 ip. , Blogger Anu kirjoitti...

Vähän arvelinkin että Norjasta voisi olla! Kyllä siellä vaan noita mahtavia paikkoja piisaa, toivottovasti pääsisi taas pian niillekin nurkille.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu