Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Planica, Planica...

21. maaliskuuta 2010

Planica, Planica...

Perjantailta jäi soimaan päähän "Planica Planica" laulu haitareiden säestämänä ja ympäröivän yleisön tahdittamana. Paikkana oli tietenkin Planica ja mäkihypyn maailmanmestaruuskilpailuiden ensimmäinen kilpailupäivä.

Reilu 17,5000 kannustajaa, lämminhenkinen tunnelma ja auringonpaiste takasivat mielenkiintoisen kisapäivän unohtamatta tietenkään päätähtiä - mäkimiehiä. Varsinkin Norjalaiset mäkihyppyfanit olivat saapuneet paikalle suurena joukkona, hyvänä kakkosena ja kolmosena Puolan ja Itävallan kannattajat. Muutamia Suomenkin lippuja heilui yleisön joukossa ja näytti siellä vilahtelevan muutamat Suomi-verkkaritkin. 
Katsomosta käsin päivän jännittävimmät hypyt tarjosi Japanin Noriaki Kasai. En ole kisoja TV-ruudulta seuratessani moiseen kiinnittänyt huomiota, mutta herra liisi niin komean leveässä haara-asennossa että hetken jo ehdin pelätä että laskeutuminen ei tapahtuisi nätisti telemark-asentoon, vaan kivuliaaseen sivuspagaattiin. No loppu hyvin kaikki hyvin. Lauantain ja sunnuntain kisoja seurasimme vain netin välityksellä, emme jaksaneet lähteä reilun 40,000 hengen tungokseen. Alla vielä kuvallisia tunnelmia kisapaikalta, täytyy todeta että mieluummin kisoja katselisi aina paikanpäältä kuin TV-ruudun edessä! 


Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu