Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Norja lentäen

27. kesäkuuta 2010

Norja lentäen

Nyt menee aika kyllä ihan unelmoidessa. Widerøe-lentoyhtiön lehtimainos "Hela Norge i én billet" alla olevan kuvan kera sai minut siirtymään lehdenluvusta vauhdikkaasti läppärini ääreen ja tarkistamaan että mistä oikein on kyse. Lentoyhtiön kesätarjouksessa Norja on jaettu kolmeen alueeseen ja alueiden sisällä, tai koko Norjassa voi lennellä kahden viikon ajan niin paljon kuin vain haluaa mielestäni kohtuu edullisin hinnoin. Yhdellä alueella lennot maksavat 2775 NOK, kahdella alueella 3375 NOK ja koko Norjassa 3975 NOK.

Itselleni Pohjois-Norja on täysin tuntematon alue joten varsinkin pohjoisista pohjoisimmat alueet ja Lofoottien saariryhmä kiehtovat erityisen paljon. Mukaan voisi ottaa ihan vain teltan, makuupussin ja vaellusvarustukset. Osaan jo kuvitella itseni pulahtamassa jäämereen, haikkailemassa Lofoottien vuorilla ja tähystelemässä valaita (juupa joo) jostain korkealta kalliolta...
Tämä ei ikävä kyllä ollut maksettu mainos. Itsellä ei taida vaan aika ja pankkitili tänä kesänä antaa myöden mutta ehkäpä jollain muulla innokkaalla olisi kuitenkin vielä tänä kesänä innostusta ja aikaa lähteä lentelemään! Ja sitten takaisin todellisuuteen eli melontakeskuksen nurmikenttien ruohonleikkauspuuhiin. 
Kesätarjoukseen pääsee tutustumaan tarkemmin Widerøen www-sivuilla

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu