Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Ohi on

19. heinäkuuta 2010

Ohi on


Edessä on paluu normaaliin päiväjärjestykseen. Vajaa kolmesataa ihmistä on jättänyt melontakeskuksen taakseen ja vaikka täällä ei missään nimessä ole hiljaista, voin ottaa vähän rauhallisemmin. Takana on mahtavat festarit ja vuoden 2011 Sjoa River Festival siintää jo mielessä. Nämä festarit kaavittiin kokoon noin kuukaudessa, mutta sain jo pyynnön ryhtyä festareiden "viralliseksi" palkatuksi projektipäälliköksi tarkoittaen sitä että seuraavan vuoden suunnitelmat lähtevät käyntiin jo lähiaikoina. Jee!

Festareiden aikaan omat melontani rajoittuivat kisoihin. Kaikkina muina luppoaikoina yritin vedellä sikeitä niin että jaksaisin aikaiset aamut ja myöhäiset yöt. Freestyle-kisojen peruttua jäljelle jäivät Gene17 Ula Extreme ja Sweet Rumble boatercross. Ulalta kuvia on blogissa ihan riittämiin joten niitä ei nyt lisää, mutta alla muutamia otoksia eilisen boatercrossista. (Mikä on boatercross? Lukaise täältä.)

Sweetin kisaa ei korkean veden vuoksi järjestetty perinteisessä kisapaikassa vaan aivan tässä melontakeskuksen edessä slalom-radalla. Varsinkin maaliviivalle roikkumaan laitettu heittoköysi toi kilpailuun jännitystä, köysipussiin koskeminen ei nimittäin ollut aivan itsestään selvä asia!


Itse pääsin kilpailuissa kaksi kertaa palkintopallille, kakkossijalle. Varsinkin Ula Extremen tulokseen olin erittäin tyytyväinen. Naisten sarjan voittaja Mariann Saether oli kyllä selvä voittaja, mutta aikoja katsastaessa monet maailman kärkimiehet olivat yhden sekunnin päässä! Jälleen jee! :) Ja boatercrossissa ei nyt koskaan tiedä mitä tapahtuu. Finaalipaikka meni melkein ohitse suun kun tuomarit eivät nähneet minun koskevan heittoköyden pussiin. Onneksi yleisö näki ja protestoi kunnes minut lisättiin finaaliin. Melkein tuntui siltä että olisin saanut roolin tosi-TV draamasta...


Mukavan leppoisa tunnelma, tekemistä niin aloitteleville melojille kuin PRO:eille, koiranpentuja, kansainvälisiä vieraita, perheitä, grillausta, saunomista, auringonpaistetta & sadekuuroja. Kaiken kaikkiaan onnistuneet festarit! Ja ensi vuonna ehkä suomalaisetkin melojat vähän isommalla joukolla mukaan, eikö? :)


Kaikki kisojen tulokset täältä. Sweet Rumble kuvat ja viimeinen kuva: Kate Donnelly

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu