Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Rantapalloilua

14. heinäkuuta 2010

Rantapalloilua

Ei pitäisi koskaan kertoa kovinkaan paljon tulevan suunnitelmista koska suunnitelmat muuttuvat tiuhaan tahtiin. Näin on käynyt erityisesti viimeisen vuoden aikana kun minulla on ollut vapaus tulla ja mennä oman kalenterin mukaan. Eikä pitäisi koskaan uhkailla/lupailla mitään, koska, niin, ne suunnitelmat muuttuvat! Näin kävi nytkin. Uhkailin (tai lupasin) eilen että jos ehdin tällä viikolla päivittämään blogia, pitäydymme täysin melonta-aiheissa. Nyt kuitenkin ihan muusta aiheesta.

Olen aikaisemminkin miettinyt mitä "tekisin isona", palaisinko takaisin toimistoon vai keskittyisinkö kehittämään freelance-portfoliota. Reissaaminen kajakin kanssa on mukavaa, mutta aivot tarvitsevat vähän muutakin haastetta kuin seuraavan matkan suunnittelun.  Tapasin alkukesän Suomenmatkan yhteydessä Rantapallon päätoimittajan ja alla tapaamisen hedelmiä! :)
Ja linkki varsinaiselle sivulle löytyy tästä.
Rantapallo on Suomen suosituin matkailumedia ja kävijöitä sivustolla on noin 200 000 kuukausittain. Varsinkin blogin myötä kirjoittaminen nettiin on tuntunut erittäin luonnolliselta ja matkailuun liittyvien freelance-juttujen kirjoittaminen on tuonut mukavaa vaihtelua arkeen! 
Ja syy siihen miksi ehdin tänään istumaan koneen ääressä löytyy tästä:
Eilisten sateiden myötä Sjoa-joen vesi nousi niin että kilpailupaikaksi kaavailtu aalto katosi täysin. Joten muiden lähtiessä melomaan omaksi ilokseen, minä menin ottamaan torkut ja nyt nautin melontakeskuksen rauhallisuudesta ennen illan kiireitä. 

Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu