Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Girls just wanna have fun!

30. heinäkuuta 2009

Girls just wanna have fun!

Kiitos Scandinavian Airlinesin erääntyville lentopisteille, matkasin viikonlopuksi takaisin kotiseuduille Tampereelle viettämään erittäin tyttömäistä viikonloppua. Rentouttava viikonloppu oli kyllä tarpeen festarikiireiden päälle. Ja täytyy sanoa että oli muutenkin vain ihana päästä hetkeksi pakoon täältä pienen pienestä laaksosta kaupungin humuun. Parin päivän poissaolon jälkeen olikin sitten mukava palata takaisin. Sjoalta Tampereelle matkustamisessa aikaa tosin kului yllättävän paljon, 13 tuntia suuntaansa nielaisi suuren osan "loma" ajasta...

Perjantain matkustamisen jälkeen oli hyvä aloittaa lauantai aamu "Hyväolo Ilona:n" urheiluhierojan Katja-Marian käsittelyssä. Ja Katjan jälkeen vuorossa oli kosmetologi Sanna. Olo oli ehdottomasti hyvä, ellei erinomainen tämän visiitin jälkeen. Olenkin yleensä aina Tampereella käydessä yrittänyt ehtiä käydä huollattamassa ainakin lihakset Ilonan hierojien luona. Suosittelen!


Päivän pää-tapahtuma liittyi kuitenkin vahvasti illan vaatetukseen. Ystäväni oli nimittäin varannut meille ajan Vero Modan stailaus-palvelusta. Palvelu on ilmainen eikä velvoita ostamaan mitään. En tosin usko että moni lähtee tuolta tyhjin käsin...

Stailisti Miina oli kerännyt meille rekillisen vaatteita valmiiksi sen pohjalta mitä tietoa hän oli meistä saanut stailausta edeltävässä puhelinhaastattelussa. Rekiltä löytyi iso kasa vaatteita joita en koskaan olisi itse osannut poimia mukaani kaupan rekiltä, ja päivän paras anti olikin aivan uusien juttujen kokeileminen. Ja se henkilökohtainen palvelu! Piinasimme Miinaa reilut kaksi tuntia, ja parhaimmillaan meitä avusti kolme myyjää. Hienoa oli se että myyjillä oli hallussa se mitä kaupasta löytyi, mitä kokoja oli jäljellä, mitkä paidat voisivat sopia jo löytyneen kivan hameen kanssa... Ja me vain seisoimme sovituskopissa ja kokeilimme aina vain uusia yhdistelmiä. Emme tosiaan lähteneet kaupasta tyhjin käsin, ja käytän ehdottomasti tuota palvelua uudestaankin kunhan tarvetta uusille vaatteille taas löytyy.


Mutta viikonloppu ei ollut vielä paketissa, olimme varanneet Hotelli Webin kautta erittäin edullisen huoneen Tampereen Holiday Inn:stä. Ennen kuin ehdimme unten maille ohjelmassa oli vielä saunomista, illallinen hotellin ravintolassa ja terassi- ja yökerho kierros Tampereen yössä... Sunnuntain levon jälkeen maanantai menikin taas istuessa bussissa / lentokoneessa / junassa / autossa ja nyt meneillään on ankara freestyle-harjoittelu Sjoan ja Skjåkin aalloilla, jotka vihdoista viimenkin toimivat! Jee!

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu