Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Destination Canada!

6. elokuuta 2009

Destination Canada!


Pitkällisen orella istumisen jälkeen - lähteäkkö vai eikö lähteä, lentoliput Kanadaan ovat nyt takataskussa! Harkitsemista aiheutti mm. karhut, metsäpalot, lippujen hinnat, täydellä kajakilla koskien melominen (kajakissa teltta, makuupussi, ruuat - ja kyseessä ei siis ole iso retkikajakki!) jne... Karhuvaara tosin on kuulemma lähinnä vaara vain omassa mielikuvituksessani. Toivotaan niin!

Kanada on siis suuntana syyskuun alkupuolella, heti freestylen MM-kisojen jälkeen. Tarkempana suuntana on Calgary/Alberta - Vancouver/British Columbia akseli, ja melontaa siellä sun täällä British Columbian puolella. Pikaisella katsauksella ohjelmassa on mm.
  • viiden päivän seikkailu joella, jota kukaan ei ole vielä laskenut eli ns. "first decent". Joen nimeä en tässä vielä mainitse... :)
  • kolmen päivän seikkailu Clore-joella. Joki on lähinnä 4-luokan koskea höystettynä muutamilla vitosilla. Jos jokiluokitusten selitykset kiinnostavat, ne voi tarkistaa vaikka UKRiversGuidebookista (englanniksi).
  • 2 päivää Clendenning-joella, jonka luokitus vaihtelee neljän ja neljä plussan välimaastossa
  • hyvien ystävien ja sukulaisten tapaamista; Kala Vancouverissa, Mette & Genge Kitimat:ssa, Cody Vancouver-saarella, Simonin isosetä Medicin Hat:ssa...
Ja katsotaan vielä mitä muuta keksitään...

Kaikki reissun joet ovat erämaassa ja "shuttlet" joille suoritetaan, ei autolla, vaan vesitasolentokoneilla! Ja kuten tuossa alussa jo mainitsin, kaikki tykötarpeet kuljetetaan kajakeissa mukana... Taitaapi tulla aikas jännittävä reissu. Jee!

Kuva Bryan Urakawan blogista

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu