Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Parasta Norjassa

3. elokuuta 2009

Parasta Norjassa

Parasta Norjassa? Lom:n leipomo matkan varrella kohti Skjåkin aaltoa. Täydellinen pysähdyspaikka ennen surffailua, tai surffailujen välissä...

Tunnisteet: ,

3 kommenttia:

syyskuuta 01, 2010 8:27 ip. , Blogger Avletto kirjoitti...

Saakohan tuolta leipomosta Avlettoja jonka mukaan meidän yhdistys ja minun nimimerkki on nimetty.
Kiva uusi harrastukseni joutoaikoina on hypätä teidän kyytiin ja kokea Sloveniat ja Norjat ja Kanadat sekä myös minulle tuntematon osa Norjaa sinun sivuilla. Jos en oo aiemmin sanonu, niin totean tässä , että kirjoitat elävästi :)

 
syyskuuta 02, 2010 12:31 ap. , Blogger Satu Vänskä-Westgarth kirjoitti...

Kiitos! Niin ja oli mielenkiintoista lukaista, olikohan se Tuulan blogin puolelta, mistä tuo Avletto tulee. Mutta näin pilkun viilaajana kauhistuttaa itse katsella näitä vanhempia postauksia, kun blogin malli on tässä välissä ehtinyt vaihtua ja nyt kuvat & tekstit eivät aina ole kohdillaan... :)

Mutta jos Lom:ssa päin liikkuu niin kannattaa ehdottomasti käydä tuolla leipomossa maistelemassa! Ulkoterassilla on ihana istuskella kesäaikaan, mutta sisällä on aitiopaikat aivan kosken viereltä.

Niin ja kiitos kehuista, lämmittää mieltä :) Varsinkin kun itsellä aina välillä tuntuu että eihän tää suomi oikein suju!

 
syyskuuta 03, 2010 5:16 ap. , Blogger Avletto kirjoitti...

Sujuupas :) Minä tiedän, olen opettanut suomen kieltä kahdessa ei maassa ehheh. Vaikka eihän se, että opettaa ole tae, että itse osais :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu