Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Freestyle MM-kisat: KESKIVIIKKO

2. syyskuuta 2009

Freestyle MM-kisat: KESKIVIIKKO

Päivä katsomossa


Penkkiurheilijan ura jatkui myös tänään vaikka pakenimmekin välillä sadetta suojaan sillan alle. Vuorossa olivat siis juniorimiehemme Juuso Karttunen ja Teemu Väliahdet, ja Juuso pääsi näyttämään taitojaan ensimmäisenä.


Ikävä kyllä pientä hermostuneisuutta oli ilmassa ja Juuson suoritukset eivät yltäneet harjoitusten tasolle. Yhteispisteet Juuson kahdesta parhaasta suorituksesta olivat 71,667 tuoden näin 27. sijan.


Teemu vaikutti hyvinkin rauhalliselta ennen kisaamaan lähtöä.


Teemullakin suoritukset kuitenkin kaatuivat hermoiluun, yhteispisteet olivat vain 20 ja sijoitus 35.Molemmat juniorimiehemme olivat arvokisoissa ensimmäistä kertaa ja vaikka näillä suorituksilla ei jatkoon mentykään, kilpailut olivat erinomainen kokemus tulevaisuuden kisoja varten! Junioreiden tulokset löytyvät kokonaisuudessaan MM-kisojen sivuilta.

Poikien meloessa Simon videoi ja Mikko valokuvasi

Eri maiden kilpailijoiden kannustujoukot olivat tänäänkin hyvinkin värikästä katsottavaa, parhaita paloja alla.
Huomenna melomaan pääsemme vihdoin me, eli naiset! Suomen joukkuetta edustavat Jonna Kuronen, Paula Suurseppä ja allekirjoittanut. Minun ja Jonnan pikaisia kisa-aaton tuntemuksia voi käydä kuuntelemassa täältä. Wau tätä nykyteknologiaa! :)

Hyviä öitä Thunista, alla ruokailuamme tiiviisti seurannut joutsen...

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu