Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Joella, järvellä, hummalla

20. lokakuuta 2009

Joella, järvellä, hummalla

Viime päivinä Socalla on riittänyt vilinää suomalaisten vierailijoiden muodossa. Salmiakki- ja ruisleipävarastotkin ovat nyt mukavasti täyttyneet, kiitos tuliaisista! Tosin molemmat edellämainitut artikkelit meinaavat samantien huveta huolestuttavaa vauhtia...

Vaikka Soca-joella vesi on tähän vuoden aikaan vähissä (virtaama noin 13 kuutiota), joen kaikki osiot ovat silti hyvin melottavissa. Tosin varsinkin ylä-joella, mm. "3rd Canyon" - osuudella melonta on paikka paikoin aikamoista kivillä työntelyä. Ja totta kai kaikki vieraamme pääsevät (tai joutuvat) testaamaan melontataitonsa Socan turkooseilla aalloilla. :)

Marika taiteilee kivien välissä

Reilun puolen tunnin ajomatkan päästä Italian puolella siintää pieni Raibl-järvi, joka on varsinkin kesäaikaan täynnä auringonpalvojia, purjelautailijoita ja soutuveneilijöitä. Nyt syksyllä järvellä ei ollut turistin turistia, vaikka iltapäivän aurinko lämmittikin melkein kesäisesti. Kävimme Alpin Actionin Piedron kanssa muutama päivä sitten järvellä testailemassa Daggerin merikajakkeja ja ottamassa mainoskuvia ensi kevättä varten.



Ja onhan sitä tullut viime päivinä tehtyä muutakin kuin istuttua kajakissa - Alpin Actionilta (tämä ei muuten ole maksettu mainos! :) ) löytyy myös hevosia, ja kävimme noin neljän tunnin "hevos-safarilla" Soca-laakson maisemissa. Täytyy sanoa että melkoisen olemattomalla ratsastuskokemuksellani ensi-fiilikset hevosen selässä olivat kohtalaisen kauhistuneet. Ehkä olikin onni että hevoseni oli enemmänkin yli-laiska kuin ylienerginen, niin homma ei päässyt lähtemään täysin käsistä. Slovenialaiseen ratsastustyyliin näyttää kuuluvan voiman käyttö eri tavalla kuin Suomessa, ja minun olisi pitänyt kuulemma antaa hepolle oikein kunnolla piiskaa ja potkuja kantapäillä kylkiin. Auts. Ei onnistunut. Ohjaajamme Matej käskikin minut jatko-opiskelemaan hevosen käsittelyä lähiaikoina...




Vaikka melontakausi täällä vielä jatkuukin, lämpömittari näyttää aamuisin jo pikkupakkasia. Kohta onkin aika jälleen kerran pakata laukut ja suunnata kohti seuraavaa kohdetta; Devonin nummia Englannissa!

Tunnisteet: ,

2 kommenttia:

lokakuuta 22, 2009 9:48 ap. , Blogger n kirjoitti...

Sinulle on tunnustus blogissani, käyhän kurkaamassa.

Aivan ihanat maisemat viimeisimmässä postauksessasi!unce

 
lokakuuta 24, 2009 1:52 ip. , Blogger Satu VW kirjoitti...

Kiitos, olipas kiva yllätys! :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu