Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

"The Big Freeze"

10. tammikuuta 2010

"The Big Freeze"


Kun katselee paikallisia TV-uutisia, voisi helposti luulla että seuraava jääkausi tekee tuloaan. Nyt. Otsikot huutavat mm. "The Big Freeze!" ja "Frozen Britain!". Viime päivinä lumentulo ja pakkanen ovat sulkeneet täällä Englannissa kouluja ja lentokenttiä sekä ja tehneet teillä liikkumisen vaaralliseksi. Päätiet on kyllä saatu aurauskoneistolla ja suolan avulla kuntoon, mutta pienemmät sivutiet ovat lumen ja jään peitossa.


Pikkupakkasesta ja purevasta tuulesta huolimatta kävimme eilen kävelemässä nummilla aivan upeassa auringonpaisteessa. Suurin osa lumista oli jo sulanut pois, tosin tänään olemme "loukossa" kotonamme koska lumetulo jatkuu taas. Jos sitä tulisi vielä hieman enemmän niin huomenna pääsisi hiihtämään... :)


Löysin nummilta uuden ystävän, tämähän on kuin "My Little Pony" suuremmassa koossa!! Tämä poni seurasi meitä sen verran hanakkaasti että olisi ilmeisestikin halunnut muuttaa meille. Houkutus oli suuri ottaa karvainen kaveri mukaan... :)


No, talvi jatkuu, mikäs siinä. Vaikka kyllä tänne Englantiin päästessä sitä jo toivoi että olisi aika kaivaa melontavarusteet taas ulos kaapista...

Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu