Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

UK-Suomi-UK-Irlanti-Suomi-UK-??

16. helmikuuta 2010

UK-Suomi-UK-Irlanti-Suomi-UK-??

"Kaamean pitkä tauko sun blogissa!" tuli kommenttina sähköpostilaatikkooni. Ja eipä suotta, hieman kiirettä on pitänyt ja samanaikaisesti mitään kovin kummaa ei ole tapahtunut. Joulun ja uuden vuoden Suomi-reissun jälkeen olen siis käynyt parikin kertaa rakkaassa kotimaassa, viettänyt pitkän viikonlopun Irlannissa ja nyt koko elämä on taas pakattu autoon takaluukkuun. Plus auton katolle, etupenkille, jalkotilaan... Mihin nyt vaan tavaraa mahtuu! Suuntana on manner-Eurooppa, sen tarkempaa suunnitelmaa ei oikeastaan ole mutta eiköhän me Sloveniaan päädytä ennemmin kuin myöhemmin.

Tammi-helmikuuhun on siis mahtunut...

Työnhakua! Puhelinhaastatteluiden lisäksi olen rampannut Suomessa siis haastatteluissa, ura toimistossa houkuttelee taas. Toisaalta nyt kun Englanti on jäämässä taakse ja Alppien lumiset maisemat kiiltelevät jo silmissä, kiire toimistoon ei ole niin kovin kova. Freelance-työtkin ovat taas hyvällä mallilla joten jos sitä vielä keskittyisi melontaan yhden kevät- ja kesäkauden!?

Pitkä viikonloppu Irlannissa. Palasin "toisen kotimaani" (Irlantilaisten mukaan) maisemiin hetkeksi tapaamaan ystäviä. Ja kun Irlannissa ollaan, viettämään aikaa pubeissa... Hieman alkoi houkuttelemaan muutto takaisin Dublinin hälinään missä vietin siis nelisen vuotta opiskellessani yliopistossa.


Fillarointia. Kylmä ja vähäiset vedet eivät ole kovin houkutelleet melomaan. Ja kun meloa voi koska vaan, sitä tulee hieman vaateliaammaksi melontaolosuhteiden kannalta. Turha sitä on kiviin vapaaehtoisesti törmäillä... :)

Seurueen pienin tarvitsi välillä hieman rohkaisua kukkulan laella...


Juoksemista. Kolmen viikon reissurupeaman jälkeen ei varmaan ollut kovin järkevää osallistua 10 mailin (noin 16 km) "Tough ten" juoksukilpailuun. Flunssaisena. Sarjassamme "järki hoi" tempauksia... Tapahtuma oli kuitenkin erittäin onnistunut, mieheni sprintatessa ystävineen edellä, minä hölkkäilin perässä jutellen kanssakilpailijoiden kanssa. Leppoisaa. Sitä yhtä piiiiiitkää ylämäkeä lukuun ottamatta. Mikä piti juosta kahdesti.


Ja nyt siis edessä on 1500 kilometriä ajomatkaa Etelä-Saksaan. Perhoset kutittelevat jo mahan pohjaa, muutaman kuukauden "paikalla olon" jälkeen on ihana vaihtaa maisemaa, nähdä matkan varrella ystäviä ja vaihtaa melontavarusteet hetkeksi suksiin. Jee!

Tunnisteet: ,

2 kommenttia:

helmikuuta 16, 2010 6:08 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tulkaahan St. Antoniin pyörähtämään! Ollaan siellä 1,5 viikon päästä lauantaina, ja siitä viikko etiäppäin. Siel näyttäis lunta olevan siihen malliin, ettei tarvi lanatuissa rinteissä laskea.

Kaitsu

 
helmikuuta 17, 2010 7:10 ip. , Blogger Satu Vänskä-Westgarth kirjoitti...

Hra W. jo innostui asiasta. Tuutteko siis 28.2? Rosenheimin kajakkifilmifestari taitaa olla 27.2, joten me oltaisiin oikealla suunnalla niihin aikoihin. Voitais vaikka hypätä junaan. Katsotaan vielä tarkemmin vähän lähempänä... :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu