Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Terapiaa

14. tammikuuta 2010

Terapiaa

Mitäs muutakaan kuin ostosterapiaa!? :)

Erehdyin kerran ennen joulua kaupungille ja kauppoihin lauantaipäivänä pahimman joulukiireen keskellä. Niin hirveä oli tuo kokemus että en sen jälkeen ole uskaltanut ALE-myynteihin. Ei sillä että mitään kovasti tarvitsisinkaan; kodin, joen, lenkkipolun ja kuntosalin välillä sahaamiseen on riittänyt aivan hyvin jokapäiväinen perusunivormu: farkut, T-paita ja huppari.

Suomessa asuessani tilasin silloin tällöin vaatteita ASOS - nettikaupasta. Postikulut ja palautuskulut vain harmittavasti toivat lisähintaa ostoksille. Englantiin tullessani haaveilin (pienet on tytöllä haaveet...) netissä shoppailusta jo ihan sen vuoksi että A) kun tilaat X summalla tuotteita, toimitus on Brittien saarten sisällä ilmainen B) tuotteiden palautus on aina ilmaista eli postikulut on jo maksettu. Eli toisin sanoen sinun ei tarvitse lähteä kauppaan - kauppa tulee luoksesi! Ja kun on tarpeeksi ripeä palautusten kanssa, luottokortiltakaan ei lähde kuin juuri se summa millä tilasit. Helppoa vai mitä!

Joten mikäs sen parempi tapaa juhlistaa uutta vuotta kuin käydä ALE-ostoksilla nettiputiikissa... :)Jotain jäi kauppakassista omaan talouteenkin ja nyt pitäisi vain löytää tilaisuus missä olisi tarvetta muullekin kuin farkku-univormulle.

Mutta takaisin otsikkoon eli terapiaan - olen nimittäin todennut tällaisen helpon & vaivattoman ostosterapian auttavan mm.
  • Pieneen kytevään koti-ikävään, joka on muuten iskenyt ensimmäisen kerran tässä melkein vuoden aikana! Uskoisin syynä olevan hiljattaisen Suomen visiitin jonka aikana kavereiden näkeminen jäi liian vähille ihanan Lapin lumiloman johdosta. Onneksi on Skype, kännykät, sähköposti, facebook...
  • Melomattomuuden tuomaan levottomuuteen - tiet ovat olleet Englantiin paluun jälkeen niin pahassa kunnossa että joen aloituspaikkaan ei vain ole päässyt. Ja täytyy tunnustaa, silloin kun olisi päässyt, ei ole niin hirveästi tehnyt käytännössä mielikään. Suomessa voi meloa pakkasella, Englannissa ei tarvitse (yleensä...)! :)
  • Yleisesti vain mielen kohotukseen, elämä näyttää kirkkaammalta uusissa vetimissä...
Nyt pitää vain löytää sen verran itsehillintää että ostoksilla ei tule käytyä kuin erikoistapauksissa. Tai sen takia kun se on vaan niin helppoa ja mukavaa.... :)

Tunnisteet: , ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu