Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Freestyle MM-kisat: TORSTAI (osa 2)

3. syyskuuta 2009

Freestyle MM-kisat: TORSTAI (osa 2)

Takaisin penkkiurheilijaksi


Niin siinä sitten kävi, kisat menivät miten menivät ja omalta kohdaltani MM-kisat päättyivät jo tänään! Tunnelmia voisi kuvata monilla sanoilla, ne sopivat sanat saattaisivat alkaa vaikka V:llä, P:llä tai H:llä. Mutta nyt kun se suurin V:llä alkava tunnelma on jo hieman laantunut, tässä hieman tunnelmia päivältä...

Kisaan lähtiessä olo oli hermostunut, mutta vesille päästyäni olo oli mitä mainoin. Aallolla kuitenkin hermoilin aivan täysin ja kisasuoritukset menivät penkin alle. Eniten ei harmita se että en päässyt jatkoon, vaan se, että en melonut omien kykyjeni ja mahdollisuuksien mukaan... Mutta sellaista se on kilpailuissa... Ei muuta kuin seuraavaan kertaan!



Samassa heat:ssa kanssani meloin kisojen yksi ennakkosuosikeista, USA:n Emily Jackson. Hänellä oli hymy herkässä ja syystäkin, alkuerien jälkeen Emily on naisten sarjassa toisena Kanadan Ruth Gordonin jälkeen.


Hyvin meloi myös Kanadan Carly McDonald joka on nyt sijalla seitsämän.


Tänä vuonna MM-kisoissa oli mukana muutamia uusia maita, yhtenä niistä Nepali. Nepalia edusti aina iloinen Susmita.


Naisten alkuerien lisäksi päivän ohjelmassa oli squirt. Mietimme pitkään rannalla mitähän ei-melojat miettivät squirt-melonnasta. Ihan en päässyt lopputulokseen siitäkään mitä itse olen tästä melonnan lajista mieltä...

Squirt-melonnassa kajakki on hyvin kapea ja litteä. Kilpailusuorituksissa osa liikkeistä tehdään tasaisella vedellä ja osa liikkuvassa vedessä. Tosin se aika mikä melotaan liikkuvassa vedessä käytetään siihen että koko kajakki, ja meloja yritetään saada veden alle!! Parhaimmillaan laji on kaunista ja sulavaa katsottavaa, pahimmillaan....jotain ihan muuta.



Kisojen jälkeen itselläni oli joka tapauksessa aikas lailla suru puserossa. Muutamia positiivisia ajatuksia / asioita kuitenkin tältä päivältä:
  • nämä olivat vain yhdet kisat, näihin tähdätessä kehityin aaltomelonnassa huimasti vaikka kisat menivätkin miten menivät
  • keskiviikkona meillä on lennot Kanadaan ja siellä odottavat uudet seikkailut! Jee!
  • kajakkivaraston vieressä olevasta mallimyynnistä löytyivät kauan etsityt uudet Volcomin farkut. Shoppailuterapiaa parhaimmillaan...
  • Illalla tiedossa oli isäntiemme järjestämä sveitsiläinen raclette / viini - illallinen. Eihän tämän jälkeen olisi edes voinut ajatella melovansa seuraavana päivänä.... :)


Suomen joukkueesta Jonnalla suoritus myöskin epäonnistui. Paula taas onnistui felix-liikkeissä sarjoissaan ja on jatkossa mahtavasti 12. sijalta!! Tsemppiä huomiseen kisaan Mikulle, Tupilla ja Paulalle jotka jatkavat neljännevälierissä Suomen joukkueesta.

Tunnisteet:

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu