Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Vuosi numero kaksi

2. huhtikuuta 2010

Vuosi numero kaksi

Jossain vaiheessa huomasin että töistä - ja Suomesta lähdön vuosipäivä oli mennyt ohitse aivan huomaamatta. Sapattivuosi, jos tätä siksi voisi kutsua, on siis hieman venähtänyt, vai pitäisikö sanoa että alkamassa on sapattivuosi numero kaksi. Sapattivuosi tosin ei taida olla aivan oikea termi tähän tarkoitukseen, päivät kun kuluvat freelancer-töitä tehdessä melonnan ja muun urheilun lomassa. Koko ajan tosin taka-alalla mielessä on että mihinköhän sitä seuraavaksi asettuisi, välillä kutsuvat Devonin surffiaallot ja joet (ja nummet, ponit, vihanneslaatikot...), välillä tekisi mieli palata takaisin Suomeen ja toisinaan taas haaveena ovat Keski-Eurooppa ja Alpit. Kesäksi olisi kuitenkin tarkoitus palata Norjaan jos en sitä ennen päädy toimistotöihin, ja jatkaa syksyllä asian pohtimista.

Blogin päivittely jatkuu samaan vanhaan malliin, ehkä kuitenkin hieman harvemmin nyt kun on kierros kaksi meneillään. Tuntuu jotenkin siltä että sitä vaan toistelee samoja vanhoja asioita kuin viime keväänäkin. Jotain uuttakin on tosin luvassa Kreikan reissun muodossa, Korsikan matka taas jäi tekemättä miehen kärsiessä polvivammasta.

Slovenian kevät otti hieman takapakkia viimeisen parin päivän aikana ja viime yönä lumisade ulottui melkein laakson pohjalle asti. Alla kuitenkin muutama kuva aamun melonnoista Soca-joen Otona-osuudelta. Tai oikeastaan juuri ennen melontaa ja juuri ennen melonnan lopettamista... Malleina Deb ja Aisling.


Tunnisteet: ,

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu