Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Live life to the fullest!

27. heinäkuuta 2010

Live life to the fullest!

Jos et ole vieraillut Skimbaco Lifestyle-blogissa, kannattaa käydä visiitillä! Skimbaco tarjoaa muun muassa hyvää oloa, inspiraatiota & ideoita elämään ja  muotia. Skimbacon motto "Live life to the fullest" kolahtaa itselläni ainakin juuri kohdalleen, sitähän varsinkin nämä viimeiset puolitoista vuotta ovat juuri olleetkin! Skimbaco on Yhdysvaltoihin kotiutuneen Katja Presnalin luomus ja Skimbacon kasvaessa vauhdilla Katja haki hiljattain lisää kirjoittajia tiimiinsä. Sain kunnian liittyä Skimbaco tiimiin ja ensimmäinen postaukseni ilmestyi sivuille eilen. Freelancer-työskentelyssä olen kaivannut juuri tuota johonkin kuulumisen tunnetta, joten on aivan mahtavaa & innostavaa olla mukana tässä tiimissä. 
Skimbaco brändin alta löytyvät myös Skimbaco Home ja hiljattain blogosfääriin ilmaantunut Skimbaco Travel. Mutta nyt nukkumaan, mieheni joutuu/pääsee kirurgin veitsen alle huomenna aamulla. Peukut pystyyn että kaikki menee hyvin!! 

Tunnisteet: ,

2 kommenttia:

heinäkuuta 28, 2010 12:41 ap. , Blogger Maurelita kirjoitti...

Hei ! Vastavierailulla täällä ; aivan huikea blogi sinulla, mitenhän en aiemmin tutustunutkaan.

Upeaa bloggata näin huimassa seurassa, keep rocking...

Terveiset Pariisista ! ;o)

 
heinäkuuta 28, 2010 12:26 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Blogisi on valittu yhdeksi CisionPoint-verkkopalveluun lisättävistä matkablogeista. Lisätietoja Cisionista yrityksenä sekä palveluistamme ja tuotteistamme löydät verkkosivuiltamme (http://fi.cision.com).

En löytänyt sähköpostiosoitetta blogistasi. Meilaa minulle osoitteeseen heini.malmi@cision.com niin lähetän lisätietoja.

Yst. terv.
Heini Malmi

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu