Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Lettuja ja melontaa

21. elokuuta 2010

Lettuja ja melontaa

Epävirallisen virallisen koskimelonta-suomi sanakirjan selitys lettumelonnasta:  Lettumelonta - Mitä letut ovat? isoja ja tasaisia. kuten esimerkiksi järvet tai meri. Näissä tunnelmissa päivän ohjelmassa oli ei-pelottavaa melontaa, aavalla järvenselällä, aaltojen liplattaessa kuuden miehen/naisen kanoottimme kylkeen.


Ja mitä olisi lettumelonta ilman pysähdystä saaren paistamaan lettuja? 

Tätä on kesä! Ei-vuoristoisessa ei-melontaparatiisissa... :) 

Ja ettei aivan unohtuisi. Kiinnostaako aktiiviloma villiponien valtakunnassa? Kiinnostaa tai ei, Rantapallosta löytyy uutta jutun juurta. Ja Skimbaco Travel:ssa tunnelmia vuoden takaiselta Kanadan reissulta. Kuvan muodossa.

Leppoisaa viikonlopun jatkoa! Suomi-loma jatkuu edelleen mökkimaisemissa...

Edit: dementia iskee mutta tämän voisi kuitenkin vielä mainita -- jos järvimelonta tai ulkoilma-aktiviteetit noin yleensä kiinnostavat Tampereen seudulla, kannattaa kurkata Hiking Travel, ystäväni perheen yritys joilta saimme käyttöön retkemme kanootin, lettupannut ja muut varusteet!

Tunnisteet: ,

3 kommenttia:

elokuuta 22, 2010 10:30 ap. , Blogger Liisa kirjoitti...

Ihanat kuvat! lettumelontaa siellä on harrastettu monessa muodossa!

 
elokuuta 23, 2010 12:53 ip. , Blogger Avletto kirjoitti...

No kyllä näkyy olevan monipuolinen työ sinulla.
Tuo järvimelonta, se sinun kutsuma lettumelonta on ihan riittävän rajua minulle. Ja minun kiikkerä inkkarikanootti sopiva. Olen kyllä nähnyt läheltä tosi ekstreemiä juttua. Merikajakkien maailmancupin yksi osakilpailu järjestettiin tässä meidän lähellä. Meiltä oli katsomilaiva. Kun oli kova tuuli ja virtaukset, niin väsyneet melojat olivat ajautua avomerelle. Naisten sarjan voittaja ei kuitenkaan suostunut keskeyttämään vaan sinnitteli maaliin. Koko ajan seurattiin miten sille käy.
Aika rajua touhua ne kaatumiset. Täytyy seurata sinun sivuilta millaista on koskimelonta, mulle entuudestaan aika tuntematon urheilulaji.

 
elokuuta 23, 2010 4:10 ip. , Blogger Satu Vänskä-Westgarth kirjoitti...

Liisa - kyllä, ja letut maistuivat niiin hyviltä. Ehkä osasyynä oli pannulle lorautettu rasvan määrä :)

Avletto - itse asiassa työni ei varsinaisesti liity melontaan. Viimeisen 1,5 vuoden aikana olen tosin lähinnä reissannut ympäriinsä melonnan merkeissä ja hieman tehnyt sen ympärillä hommiakin. Nyt syyskuussa palaan kokopäiväiseen työelämään markkinoinnin pariin.

Merimelonta voi tosiaan olla aika hurjaa! Itselleni kosket ovat tutumpia ja siksi "turvallisemman tuntuisia". Meressä on ihan eri lailla voimaa.

Norja on kyllä yksi koskimelonnan paratiiseista, suosittelen kokeilemaan lajia! :) Ja siitä mukavaa että omien taitojensa ja päivän fiiliksen mukaan voi helposti valita mitä halua tehdä/meloa. Ja koskimelonnassakin on monta eri "alalajia" on freestyleä, erilaisia extreme-kisoja, koskisyöksyä ja olympialaisistakin tuttua slalomia...

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu