Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Viikko valokuvamallina

18. elokuuta 2010

Viikko valokuvamallina

Siinä kävi vähän niin kuin pelkäsinkin, Sloveniaan saapumisen jälkeen en pahemmin jaksanut enkä ehtinyt koneelle. Kahdentoista tunnin päivät tulivat tutuiksi, mallin elo ei tosiaankaan ole helppoa! :) Malliksi pääsyn kriteerit eivät kohdallani tosin olleet ne tyypilliset 180 cm pituus ja häikäisevät piirteet, näissä kuvauksissa kun valintakriteerit olivat melonnallisemmasta päästä. Naamanhan voi tarvittaessa piilottaa kypärän alle. Kyseessä olivat siis Palm Equipment Europen kuvaukset ja kuvausympäristönä toimi Slovenian Soča-laakson lähialueet ja Italian rannikko. Päiviin mahtui mallina olon ohessa odottelua, aurinkoa (ja auringonottoakin)...


...sadetta...


ja hyvää ruokaa. Silloin kun ehdimme laittaa pöydän koreaksi. 


Valokuvaajana toimi aina positiivinen Saksan Jens Klatt joka tunnetaan varsinkin melonta- ja hiihtopiireissä. Kannattaa käydä tutustumassa hänen upeisiin kuviin & portfolioon hänen kotisivuillaan


Viikko vierähti nopeasti ja lähdin saman tien kohti Suomea. Nyt nautin jokusen päivän mökkielämästä ja perheen ja ystävien seurasta. Ihanaa! 

Tunnisteet: ,

6 kommenttia:

elokuuta 19, 2010 8:43 ap. , Blogger Liisa kirjoitti...

Sinulla onkin ollut työntäyteiset päivät, mutta varmasti antoisa ja mukava reissu. Nautihan nyt vapaista mökkeilyn parissa!!

Mukavaa kun paketti on mennyt kotiisi perille!! :)

 
elokuuta 19, 2010 1:57 ip. , Blogger Karkki kirjoitti...

Voi, miten ihania kuvia! :D Tuo ylin on aivan mielettömän hieno! Reissu kuulostaa tosi kivalta, ja mukavaa että kiireisestä aikataulusta huolimatta saitte vähän nautiskellakin kivassa seurassa :D

Aurinkoista ja ihanaa mökkeilyä!

 
elokuuta 19, 2010 11:27 ip. , Blogger Satu Vänskä-Westgarth kirjoitti...

Liisa - oli se aivan mahtava kokemus, ei voi valittaa! Ja ne pitkät päivätkin hujahtivat ohi aivan liian nopeata. Ja innolla jo odotan mitä paketin sisältä löytyy... :)

Karkki - kiitoksia! Ei tätä Suomen mökkielämää oikein voita mikään! Toki sitä on taas tullut täytettyä kalenteri siihen malliin että joka päivä tulee juoksenneltua siellä sun täällä, mutta ihana se on taas viettää aikaa ystävien ja perheen seurassa.

 
elokuuta 24, 2010 8:17 ip. , Blogger Harri.M kirjoitti...

Morjens Satu!

Oltiin Italian Sistianassa 15.-17.8. rannalla makoilemassa ja nähtiin iso Palmin paku rantaparkissa inkkari katolla, auto oli GB-kilvissä. Olitko tuolloin tuollapäin?

 
elokuuta 25, 2010 1:01 ap. , Blogger Satu Vänskä-Westgarth kirjoitti...

No juuri tuolla oltiin!!! Kuvailtiin siinä rannan läheisyydessä ja makoiltiin välillä itsekin rannalla kun päivällä valo oli liian kova ja kirkas. Harmi ettei törmätty!!

 
elokuuta 25, 2010 10:09 ap. , Blogger Harri.M kirjoitti...

No kylläpäs on maailma taas pieni! Olis ollu tosiaan mukava sattuma törmätä!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu