Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Oma mummonmökki

6. elokuuta 2010

Oma mummonmökki

Niin siinä sitten kävi että se unelma-asunto nro X meni ohitse suun, mutta ehkäpä tilalle löytyi jotain parempaa...? Ystäväni muuttivat juuri pois vanhasta vuokra-asunnostaan muuttaessaan omaan kotiinsa ja esittelivät minut entiselle vuokraemännälleen. Taisimme olla samalla aaltopituudella koska pääsimme mieheni tekemään päätöksen kodikkaasta mökistä ennen kuin talo tuli edes vuokramarkkinoille. Huh!


Vaikka talo muuten onkin täydellinen, täytyy tunnustaa että se on Lillehammerin väärällä puolella töitäni ajatellen. Mutta kuten vuokraemäntäni totesi, kunhan ensin asetumme aloilleen Norjaan, voimme sitten rauhassa etsiä uutta kotia paremmalta sijainnilta. Jos vain raskimme tuosta pois muuttaa! Kuvassa talo näyttää muuten ulkoapäin jotenkin suuremmalta kuin mitä se on... :)

Vuokrasopimus on nyt allekirjoitettu, joten nyt voin vain huokaista helpotuksesta ja keskittyä muiden käytännön asioiden setvimiseen. Ennen töiden alkua pitäisi ehtiä käydä ainakin Sloveniassa ja Suomessa, mutta mahdollisesti myös Irlannissa... 

Muutamme syyskuussa uuteen kämppäämme ja sijainti on muuten aivan hiihtokeskuksen vieressä, joten ystävät tervetuloa vierailulle! :) 

Tunnisteet:

13 kommenttia:

elokuuta 06, 2010 10:52 ap. , Blogger Karkki kirjoitti...

Paljon onnea uudesta kodista! Nàyttàà tosi sòpòlle :)

 
elokuuta 06, 2010 11:35 ap. , Blogger Satu Vänskä-Westgarth kirjoitti...

Kiitos Karkki! Huomaa kyllä että olen ollut tien päällä viimeiset puolitoista vuotta, hirveä sisustusinto päällä ja hurjia haaveita vanhojen kirpparilta löytyvien huonekalujen maalaamisesta ja kunnostuksesta... :) Ja en siis yleensä ole ollut niin kovin sisustus enkä kunnostus ihminen...

 
elokuuta 06, 2010 11:45 ap. , Blogger Liisa kirjoitti...

Oi, onnea hirmusesti uuteen asuntoon, ihana mummonmökki, minäkin haaveilen juuri tuollaisesta mummonmökistä meille.
Olisi aivan ihanaa, mutta täällä en ole löytänyt vielä vuokrattavaa ja ostettavat on liian kalliita meille.

Laittelehan sitten kuvia kun olette asettuneet sinne ja tietty se uusi osoitekin sitten mulle tulemaan.:)

 
elokuuta 06, 2010 11:58 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei, nyt mulla on sitten talvilomasuunnitelma selvillä, jos kerran kämppä on hiihtokeskuksen vieressä ;).

T: Noora

 
elokuuta 06, 2010 1:28 ip. , Blogger Satu Vänskä-Westgarth kirjoitti...

Liisa - itsekin toivoin että löytäisi kivan mökkerön, tai edes asunnon idyllisestä puutalosta. Kiva että tämä onnistui... :) Uskoisin että täällä on enemmän valikoimaa tällä saralla kuin Suomessa, ainakin lyhyehköllä Lillehammerin tuntemisellani vaikuttaisi siltä että suurin osa asunto-alueista täällä on täynnä aikas kauniita puutaloja. Ja varoituksen sana, kuvissa voi kestää (eli asunnon kuntoon saamisessa) ... :) Toivottavasti Suomestakin löytyisi teille mukava paikka!

Noora - tervetuloa!! Kerro kun lennot on hankittu, Oslon Gardemoen lentokentältä (päälentokenttä) pääsee suoraan junalla Lillehammeriin ja tulemme hakemaan asemalta!! :)

 
elokuuta 06, 2010 1:40 ip. , Blogger Karoliina kirjoitti...

Oih, aivan ihana!!!! Tuommoisesta ei voi taalla kuin haaveilla, ellei sitten vaihda kaupunkia... Paljon onnea uuteen kotiin!

 
elokuuta 06, 2010 3:40 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Jaahas, no milloin siellä ois semmoset kohtuulliset laskettelukelit? Ei liian kylmää...Ja kai siellä aloittelija pysyy pystyssä? Onko jotain häppeningiä milloin kantsii tulla?

N.

 
elokuuta 06, 2010 9:47 ip. , Blogger Satu Vänskä-Westgarth kirjoitti...

Kiitos Karoliina! En osaa edes kuvitella minkälaista asuminen Turkissa on. Vaikkakin blogisi kuvista päätellen teillä ainakin on tosi kiva kämppä :)

N - ei mitään tietoa... :) Tämän talven jälkeen olen ehkä vähän viisaampi! Pikaisen surffailunkaan jälkeen en löytänyt tietoa siitä koska hiihtokeskus yleensä aukeaa ja sulkee ovensa. Aloittelijoillekin näyttäisi rinteitä kyllä riittävän, ja murtsikkalatuja myös! Voin päivittää tilannetta sitä mukaa kun tiedän lisää..

 
elokuuta 07, 2010 9:40 ip. , Blogger Tuula kirjoitti...

Ihana!!! Onnea onnea onnea vaan, tumma (;D) tupa ja perunamaa (?)!

Tuosta on sitten hyva katsella muuta ja lahempaa tyopaikkaa, jos se tulee tarpeelliseksi.

Laskettelukeskus siella avaa rinteet vahan vaihtelevasti. Riippuu ilmoista. Lumetuskoneet kylla laitetaan ajoissa, jos vaan ilmoja riittaa. Mutta kovin on ollut vaihtelevaa viime vuosina.

 
elokuuta 07, 2010 10:04 ip. , Blogger Iida-Maria kirjoitti...

Oi miten ihana mökki, mä tulisin niin mielelläni sitä sun kanssa sisustamaan!

 
elokuuta 08, 2010 12:53 ip. , Blogger Satu Vänskä-Westgarth kirjoitti...

Tuula - aivan, jos ajomatka on ihan järkyttävä niin ehdimmepä katselemaan uutta asuntoa rauhassa. Ja saa nähdä koska päästään hiihtelemään...

Iida-Maria - olette tervetulleita koko porukka koska vaan! :)

 
elokuuta 11, 2010 3:46 ap. , Anonymous Katja kirjoitti...

Aivan ihana!!! (Koska voidaan tulla..?)

 
elokuuta 11, 2010 4:02 ip. , Blogger Satu Vänskä-Westgarth kirjoitti...

Ihan vielä ei kannata tulla, syyskuussa vasta muutto. Tervetuloa koska vaan! :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu