Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Matkan varrelta

31. elokuuta 2010

Matkan varrelta

Pysähdys Saksassa huoltoasemalla ja huvittunut helpotus - onneksi meillä on matkassa mukana mieheni paku! Muuten autoni kattoteline olisi varmasti vielä kovemmalla kulutuksella kuin tässä alla olevassa autossa. Ja mieheni on kuvassa pakollisena mallina - "ei me tässä tuntemattomien autoja kuvailla..."


Myrskyisän ajomatkan jälkeen vihdoin tauko sadekuurojen välillä. Ja tilalla upea sateenkaari. Tämän sateenkaaren päästä löytyi Travemünden laivasatama ja kauan kaivattu ajotauko kuskille.


Ja mikä sen mukavampaa kuin herätä aamukuudelta kirkkaaseen auringonpaisteeseen. Tästä oli hyvä jatkaa ajomatkaa! 


Matka ei ole aivan vielä ohi, mutta huomenna muutamme vihdoin uuteen kotiimme, jee! Ja toinen ilon- ja yllätyksenaihe tältä päivältä oli Kaukokaipuun Nellalta saatu Beautiful Blogger tunnustus. Suuren suuri kiitos! Tunnustus tuli itse asiassa Nellan toisen blogin, Reppurakkauden puolelta. Käykäähän tutustumaan Nellan reissuihin ja traveller-teemaisiin minihäihin. Koska sain ja tein juuri hiljattain tähän tunnustukseen liittyvän toisen postauksen, en nyt tähän yhteyteen kirjoita asiasta sen enempää. Joten ei muuta kuin hyvää yötä, tämä kuski tarvitsee kunnon yöunet ennen matkan jatkumista huomenna! 

Tunnisteet: , ,

6 kommenttia:

syyskuuta 01, 2010 7:25 ap. , Blogger nella kirjoitti...

Kuvat ovat kyllä huikeita - etenkin tuo ensimmäinen! Etenkin miehen taktikointi kuvaan, täytyykin pitää mielessä jos haluan kuvata jotain vastaavanlaista tapahtumaa. (;

En yhtään ihmettele, että tunnustus on tupsahtanut muualtakin. Kiitos vielä linkkauksista, mukavaa että lukukokemukset ovat toimineet! :)

Hauskaa loppureissua ja odotellaan kuvia uudesta kodista!

 
syyskuuta 01, 2010 8:37 ap. , Blogger Liisa kirjoitti...

Ihania kuvia. Luonnon ihmeitä ja iloisia ilmeita:)

Kyllä vaan tunnustus on oikeassa osoitteessa, onnea!!

Onnea uuteen kotiin!!!

 
syyskuuta 01, 2010 9:10 ap. , Blogger Avletto kirjoitti...

Sateenkaari on siisti. Auringonlasku vois olla meiltä jos ei tuo tehtaanpiippu paljastais.Tosi hyvin olet kyllä saanut kuvattua luontoa urbaaniin tai toisinpäin.
Ymmärsinkö oikein, että yksi miehen funtioista on toimia maskottina. ja vastaavissa tehtävissä. Siksi pieni vinkki niihin norjalaisiin kesäjuhliin. Lähetä mies hakemaan seisovan pöydän santsiannokset niin mahdollinen hyvä ruokahalu menee kokonaan sen piikkiin heehhehheh. Kun näyttää kovin kiltiltä ja elämäänsä tyytyväiseltä.:)

 
syyskuuta 01, 2010 8:16 ip. , Blogger Karkki kirjoitti...

Oi, ihana sateenkaari! Hih, ja eka kuva on kyllà mainio :D:D

Tosi ihania nàmà postaukset matkan varrelta ja vielà halusin toivottaa teille sydàmellisesti onnea uuteen kotiin!! Iso halaus!

 
syyskuuta 02, 2010 12:24 ap. , Blogger Satu Vänskä-Westgarth kirjoitti...

Nella - miehen taktikointi kuvaan on aina hyvä idea. Toinen tapa on "kuvata miestä" vaikka kamera osoittaa hieman juuri sivuun... :) Kuvia tulee heti kun tämä sekasorto tästä hieman hälvenee. En lupaa viikon tai kahden sisällä...

Liisa - kiitoksia, ja innolla odotan perjantaita kun käyn kesäkämpältä hakemassa loput tavarat ja makean yllätyspaketin! Sinullekin on Italiasta jo paketin alkua lokakuuksi tekeillä :)

Avletto - aikas hyvin kyllä muotoilit miehen tehtävät! Varsinkin nyt kun hän on kainalosauvoilla eikä voi osallistua muuttokuorman kantamiseen tai autolla ajoon. Tästä syystä myöskin rahtilaivan seisovassa pöydässä minä roudasin meille molemmille ruokaa ja taisivat muutamat rekkakuskit katsoa ensin muutamaan kertaan että ompa rouvalla kova ruokahalu!

Kiitoksia Karkki, kello on 23.22 ja juuri saimme kamat pakusta mökkerömme sisään ja nautimme päivällistä! :) Niin ja kyllä mies pisti sängynkin kasaan joten kohta pääsemme unten maille ja huomenna urakka jatkuu kassien ja laatikkojen purkuhommissa. Ihanaa olla uudessa kodissa!!!!

 
syyskuuta 02, 2010 9:03 ap. , Blogger Liisa kirjoitti...

Voi kuinka ihanaa, tuskin maltan odottaa mitä kaikkea sinä mulle keksitkään muiden maiden herkuista!!!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu