Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Minun Helsinkini

25. elokuuta 2010

Minun Helsinkini


Vain puolitoista vuotta sitten asuin vielä Helsingissä. Nyt (vieläkin) olin kaupungissa aivan turistina! Onneksi Stoccan kellon alle on aina hyvä sopia treffit, sinne löytää aina. Helteet olivat vaihtuneet kaupungissa vesisateeksi ja viimaksi, hyvä näin. Kuuma kaupunki ei ole koskaan ollut lempipaikkojani.

Vain hieman valinnanvaikeutta Cafe Esplanadin pullatiskin edessä. Rahkapulla, voisilmäpulla, korvapuusti vai jotain ihan muuta...? 


Alfred Hitchcockimaisessa hengessä linnut ovat terassilla uhka! Ja grilli-kioskit kuuluvat olennaisesti Suomen katukuvaan. Täälläkin pahimmat ruuhkat taitavat olla vasta aamuyöstä...
En ollut kuitenkaan turistina järkkärikamerani kanssa yksin, onneksi. New Yorkista Suomeen sunnuntaina lentänyt Katja Presnal liittyi iltapäivästä mediatapaamistensa jälkeen seuraani. Katja on aikaisemminkin maininneeni Skimbaco-konseptin äiti ja sosiaalisen median vaikuttajapersoonia Yhdysvalloissa. Katjaan on vaikea olla törmäämättä tämän viikon aikana, MTV3-yhteistyön ja Skimbaco Finnish Editionin myötä Katja varmasti vilahtelee niin TV:ssä, lehtien sivuilla, netissä kuin radiossakin.  Mahtavaa!


En aivan myöhästynyt viimeisestä Tampereelle suuntaavasta junasta kun seuraamme liittyivät illalla vielä Suomen sosiaalisen median piireissä vaikuttavat yrittäjänaiset. Nyt on pää taas täynnä ideoita, inspiraatiota ja innostusta. Ja ehkä siihen Twitteriinkin voisi vihdoin tutustua tarkemminkin... Kiitokset Katja, Riitta ja Maria!

Tunnisteet: ,

6 kommenttia:

elokuuta 25, 2010 10:01 ip. , Blogger Avletto kirjoitti...

Kiitoksia valaisevasta Helsinki kuvauksesta ja varsinkin täällä syrjäisessä kalastajakylässä asuneelle täysin tuntemattomista skimbaco jutuista:) En oo ikinä kuullutkaan. Oli ihan pakko uteliaisuuttaan klikata ne linkit ja tutustua mitä termien ja henkilöiden takaa oikein löytyy. Mielenkiintoisia asioita tulikin esiin.
Minä pääsen omaan Helsinkiini tutustumaan reilun viikon päästä Muutaman päivän kalastustauon aikana teen pikavierailun lempikaupunkiini.
Ainakin tulee koluttua noita kahviloita ja kierrettyä Töölönkahti ja tarkastettua kauppatorin kalanmyyjien tiskit.

 
elokuuta 26, 2010 8:48 ap. , Blogger nella kirjoitti...

Aivan ihastuttavia kuvia! Ja minunkin puolestani kiitos linkeistä, olivat hyvinkin tutustumisenarvoisia! :)

ps. tuo pieni snagari on aivan valloittava, mistä sen löytää??

 
elokuuta 26, 2010 2:52 ip. , Blogger -Sanna kirjoitti...

Upeeta Katja!! Tutustuin Skimbacoon jo Coloradon (?) aikoina mutta viime aikoina on kuulumisten lukemiset jääneet vähemmälle... Hyi mua, nyt parannan kyllä tapani! ; )

Upeita kuvia täällä sinun blogissasi!

 
elokuuta 26, 2010 10:18 ip. , Blogger Satu Vänskä-Westgarth kirjoitti...

Avletto - eipä kestä, itse olen mielenkiinnolla seurannut pohjoisen kalastajakylän elämää! Itselläkin oli vähän toiveena kurkistella kauppatorin torimyyjien saalista, mutta olimme vain auttamattomasti myöhässä... Mukavaa Helsingin reissua!

Nella - eipä kestä sinulle myös :) Tuo kiska löytyy ihan siitä Esplanaadien "alapäästä", Kauppatorin laidalta. Kovin oli vaan iltapäivästä hiljaista...

Ja Sanna - on kyllä mahtavaa miten Katja on puskenut eteenpäin bloginsa & uransa kanssa! Ja kiitoksia kommentista :)

 
elokuuta 29, 2010 11:15 ip. , Blogger FAKO kirjoitti...

Satu, tunsitko "HELSINKI"laivan. Elääkellä oleva "majakkalaiva!!!!!!
Kiitoksia myös kauniista kuvista.

 
elokuuta 30, 2010 9:57 ap. , Blogger Satu Vänskä-Westgarth kirjoitti...

Fako - tuo tuli aivan uutena tietona! Kiitos! Näin vähän sitä tietää ympäristöstään mitä linssin läpi tarkkailee... :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu