Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Uusia tuulia

30. heinäkuuta 2010

Uusia tuulia

Blogini on saanut uuden ilmeen ja esittelyn. Sivupalkkiin on myös merkitty tulevia matkoja maailmalla. Ja sivupalkin alaosassa on vihdoin tuo Google-käyttäjäraati jota en pitkään aikaan uskaltanut laittaa blogiini siinä pelossa että se loistaisi tyhjyyttään. Mieheni polvi on uusittu ja minä olen saanut uuden työpaikan, koti vain puuttuu! Ankara asunnonmetsästys on alkanut ja näyttää hieman siltä että se ei Lillehammerissa tule olemaan helppoa.

Kovin paljon uutta on tapahtunut lyhyessä ajassa, toivottavasti ehdin rauhoittumaan Suomen mökkimaisemiin ennen töiden alkua. Lentoliput olivat jo varattuna mutta jäin eilen Suomeen suunnanneen koneen kyydistä mieheni onnettomuuden vuoksi. Mutta vielähän tässä ehtii! Alla maisemia tulevan työmatkani varrelta. Ei yhtään hullumpaa! :)

EDIT: Kyllästyin jo tähän blogin ulkonäköön joten älkää ihmetelkö jos blogi muuttaa muotoaan hieman tässä seuraavien päivien aikana...

Tunnisteet:

4 kommenttia:

heinäkuuta 30, 2010 8:04 ip. , Blogger Tuula kirjoitti...

Lillehammerissa on paljon opiekelijoita ja ne vie ainakin nain syksylla usein asunnot. Mutta katselet varmaan finn.no olihan tuolla jotain nytkin. Taytyy kuulostella, jos joku tuttu tietaisi jotain :).

 
heinäkuuta 31, 2010 7:58 ip. , Blogger Satu Vänskä-Westgarth kirjoitti...

Unelma-asunto tuli eilen illalla aikas myöhään Finn:ille ja puhelinsoittoihin ei enää vastattu tänään aamusta... Ja sitten tulikin Finn:ille ilmoitus että asunto oli jo mennyt. Ihan totta, opiskelijoita on ja paljon, kaikilla sama päämäärä! Noita kalliimman pään kämppiä kyllä löytyisi, mutta hieman edullisemmat, hyväkuntoiset kämpät menevät heti! Yhtä aikasmoista loukkua kävin katsomassa, mutta loukuissa tuli jo asuttua opiskeluaikoina joten mieluummin nyt jotain kunnollista. :)

Jos kuulet mistään vapautuvista asunnoista olisi aivan mahtava kuulla! Ihan Lillehammerissa ei tarvitse olla, kunhan kohtuullisen lähistöllä... :)

 
heinäkuuta 31, 2010 9:40 ip. , Blogger Liisa kirjoitti...

Karkkikamusi tutustumassa blogiisi! Mukava lukea sinun kuulumisiasi ja näin tutustua sinuun paremmin:)

Onnea asunnon metsästykseen!

 
elokuuta 01, 2010 2:18 ip. , Blogger Satu Vänskä-Westgarth kirjoitti...

Kiitos Liisa! Onnea kyllä tarvitaan asunnon metsästyksessä. Ja innolla jo odotan karkkilähetystä! :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu