Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Oma koti...

2. syyskuuta 2010

Oma koti...

Oma koti kullan kallis! Kello lähenee puoltayötä, pakettiauto on vihdoin tyhjennetty kuormastaan, sänky on kasattu, erittäin myöhäinen illallinen on nautittu ja ikävä kyllä kaaos on valtava! Mutta kyllä vain tuntuu hyvältä pitkästä aikaa ihan oikeasti asettautua aloilleen omaan pieneen mökkeröön joka on niin kovin kodikas jo nyt! Aloilleen asettautumista on tosin varmaankin monen asteista, reilun viikon ehdimme tässä olla kun lähden jo Hollantiin ja sen jälkeen melkein saman tien Intiaan Irlannin kautta.


Netti meillä näyttää muuten toimivan vähän niin ja näin. Saamme ihan luvan kanssa käyttää naapurissa asuvan vuokraemännän langatonta verkkoa mutta netin kaatuilun lisäksi en pysty lukemaan sähköposteja Applen oman meilin kautta ollenkaan. Gmailin nettiversion kautta tosin kyllä. Onko lukijoiden joukossa ketään Apple/tietokonevelhoja jotka tietäisivät mitä asialle voisi tehdä...? Nimimerkillä "laiska & väsynyt reissaaja" joka ei juuri nyt jaksa lähteä googlettamaan mahdollisia vaihtoehtoja ja vastauksia ongelmaan.

Ja tiedoksi - muutamat ovat kyselleet kuvia kämpästä ja niitä kyllä tulee. Mutta ei ihan vielä. Yritän saada tätä kaaosta ensin vähän järjestettyä ja ja muutaman huonekalunkin maalattua valkoiseksi. Saas nähdä mitä siitäkin tulee. Tähän voisi nimittäin lisätä nimimerkin "pensselit lentää kun pinna palaa" aikaisempien kokemusten perusteella. :)

EDIT: nettivelho kävi visiitillä, ongelma ei ole vielä ratkaistu mutta "hän miettii asiaa".

Tunnisteet:

5 kommenttia:

syyskuuta 02, 2010 2:19 ap. , Blogger Avletto kirjoitti...

Onnea muuttokuorman purkamiseen ja myöhemmin mainitsemaasi maalailuun.
On ollu mielenkiintoista lukea myös vanhempia, kaiken maailman blogeja. Kova, mutta antoisa urakka.
Vähän kerrassaan tajuaa millaista touhua tuommoisilla pienillä kanooteilla koskista alastulo oikeen on.
Kyllä jäis minulta tekemättä.

 
syyskuuta 02, 2010 7:23 ap. , Blogger Tuula kirjoitti...

Tervetuloa takaisin!

 
syyskuuta 02, 2010 9:00 ap. , Blogger Liisa kirjoitti...

Muuttamisen riemua sinne sekamelskan keskelle! Ihanaa kun olet päässyt kotiin.

Hurlunhei, mitä menoa sulla tulee taas olemaan..satoja ja tuhansia kilometrejä ja jännittäviä maita!!

Kuvia kodista odotellen ja tietenkin matkan varrelta.

 
syyskuuta 02, 2010 6:31 ip. , Blogger Karkki kirjoitti...

Oi, hurjasti tsemppiä muuttokuorman purkamiseen! Muistan aina sen ihanan hetken sitten, kun kaikki on suurinpiirtein purettu ja tavarat löytäneet paikoilleen.. kun voi hengähtää ja nauttia vihdoin rentoutuen uudesta ympäristöstä, kodista :) Vaikka mukavan illanvieton parissa oman miehen kanssa :))

 
syyskuuta 02, 2010 7:41 ip. , Blogger Satu Vänskä-Westgarth kirjoitti...

Avletto, sinulla on kyllä ollut kova urakka, mutta kiva jos olet viihtynytkin! :) Kutsuimme ystävät tänään istumaan iltaa joten minulla on ollut sellainen sopiva pieni paniikki saada ainakin keittiö & olkkari viihdyttävään kuntoon. Nyt alkaa kaikki olla ihan OK ja valkkari ja oluet ovat jo kaapissa jäähtymässä vieraita varten. Jee! (yläkertaa kannattaakin sitten vältellä. Sinne on roudattu kaikki laatikot mihin en ole vielä jaksanut/ehtinyt/viitsinyt koskea....)

Ja kiitos Tuula, on ihana olla täällä takaisin, varsinkin kun meitä oli vastaanottamassa tällainen mukavan aurinkoinen & kirpeä syyssää.

Liisalle kiitos myös, on kyllä NIIN ihana olla omassa kodissa. Pitkästä aikaa. Ja kun tietää että heti ei tarvitse taas pakata kaikkia kamoja kassiin. Nälkä vaan näyttää kasvavan syödessä, tänään miehen kanssa katsottiin jo netistä että mitäs ne asunnot oikein maksaa jos sitä joskus oikein ostaisi oman... :)

Olet Karkki niin oikeassa! Eilen illallakin oli oikeastaan aivan mahtava fiilis vaikka kaikki kamat olivat purkamatta, kun saatiin keittiönpöytä ja tuolit pystyyn ja minä kaivelin laatikoista sen verran keittiötarvikkeita että saimme pienen myöhäisen illallisen kokattua. Ja nyt fiilis sen kuin vain paranee mitä valmiimmaksi tämä tästä tulee... :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu