Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Haasteita

11. syyskuuta 2010

Haasteita


Oslon maraton-viikonloppu lähestyy. Asia ei olisi vielä muutama päivä sitten millään lailla vaikuttanut elämääni mutta uudella työpaikallani asia ilmaistiin näin. "Niin, me olemme porukalla lähdössä juoksemaan puolimaratonia. Sinä voisit lähteä mukaan. Se olisi vähän niin kuin tulikoe selviätkö sinä täällä!" Mitä tuohon voi muuta sanoa kuin että kyllähän minä lähden... Mutta vähän he tiesivät että edellisellä työpaikalla minulle kävi vähän samalla lailla, joten puolimaraton on jo juostu, ja kahteen kertaan. Hi hii! Vaikka säännöllinen lenkkeily ei ole viime aikoina ollut ohjelmassa niin kyllä tuosta aina selviää, vaikka pikakävellen jos ei muuten. Omasta tiimistäni ei muuten kukaan ole lähdössä mukaan. Mutta he olivat samaa mieltä siitä että kyllä sinä Satu menet. Alla olevat kuvat ovat Eclipse Photographyn kuvia alkutalven "Tough Ten" juoksutapahtumasta missä kävimme pyörähtämässä. Reitti oli nimensä mukaisesti "tough"! Vaikka maalia lähestyessä jo hymyilyttikin kannustusjoukon (jotka olivat itse saapuneet maaliin noin 20 minuuttia ennen minua) kannustukset.Tunnisteet: ,

10 kommenttia:

syyskuuta 11, 2010 4:17 ip. , Anonymous Albert Lázaro-Tinaut kirjoitti...

You hace a sympatic and beautiful blog. Congratulations!
I invite you to visit my blogs http://transeuntenorte.blogspot.com/ and http://impedimentatransit.blogspot.com/ (in the last, with an article on Baltic mythology).
Greetings from Barcelona.

 
syyskuuta 11, 2010 8:47 ip. , Blogger Heli kirjoitti...

Onnea koitokseen! Toivottavasti Oslossa ei sada (ainakaan kaatamalla), kun juoksun aika. Nyt sataa... :/

 
syyskuuta 11, 2010 11:44 ip. , Blogger Avletto kirjoitti...

Varmaan pitää olla aika hyvä kunto tuollaisiin maratonjuoksuihin.Eräillä kun on (tai siis oli) Cooperin testissäkin ihan riittävästi tekemistä.
Onnea koitokseen:)

 
syyskuuta 12, 2010 1:52 ap. , Blogger kalastajamuija ja lappilifestyle kirjoitti...

No oho! Kiva tulikoe! Hyva, etta sulla on kunto kohdillaan niin voit laittaa niille luun kurkkuun. Tsemppia! Kerro sitten miten meni.

 
syyskuuta 12, 2010 8:45 ap. , Blogger Satu Vänskä-Westgarth kirjoitti...

Thank you Albert! I had a quick look at your blog, pity I don't speak any Spanish. With the help of Google translate I could kind of get an idea what you were writing about. :) Beautiful pictures & stories!

Heli - kiitos! Täällä kanssa tulee kaatamalla vettä. Saas nähdä tuleeko silloin vettä, lunta vai jotain ihan muuta taivaalta :)

Avletto - kyllä nyt on niin rapakuntoinen olo ainakin. Puolimaratonista mielestäni selviää "kuka vain" jos on hieman peruskuntoa ja jos ottaa ihan rennosti. Maratonia en uskaltaisi ilman treeniä lähteä kokeilemaan!

Kalastajamuija voi olla että minä saan sen luun kurkkuun! :) Kyllä mää mainitsin että olen tuon matkan ennenkin juossut, he kun ovat kaikki ensikertalaisia. Likat ovat käyneet juoksemassa 15km lenkkejä... Minä olen vetänyt yhden 45 minuutin lenkin ja sekin tuntui raskaalta! Hmmm..... :)

 
syyskuuta 12, 2010 3:54 ip. , Blogger Avletto kirjoitti...

On peruskuntoa ja varsinkin osaan ottaa rennosti. Mutta aika rajusti sanottu että kuka vaan. En tiedä uskaltaisiko puolimaratonille lähteä.
Hiihtäminen ja soutaminen olisi eri asia.
Täällä järjestetään kyllä se Hadsel Maraton ja sitten olis Reykjavikin maraton. Olkishan noita vaihtoehtoja.

 
syyskuuta 12, 2010 6:40 ip. , Blogger Satu Vänskä-Westgarth kirjoitti...

Lueppas uudelleen: kuka vaan JOS on peruskuntoa :) Jos kaiken aikansa kuluttaa sohvalla olutta juoden niin sitten ei ehkä kannata lähteä juoksemaan. Mutta kummasti tuollaisissa isoissa tapahtumissa saa tsemppiä siitä "ryhmähengestä" tai miksi sitä kutsuisi. Kummasti jaksaa enemmän kuin luulisin koskaan jaksavansa.

 
syyskuuta 13, 2010 11:47 ap. , Blogger Avletto kirjoitti...

En muuten kuluta kaikkea aikaani sohvalla olutta juoden. Ja peruskunto on ainakin vuorilla vaelteluun ja villilampaiden peräsä juoksemiseen riittävä. Siis jos on se hyvä peruskunto niin puolimaratoniin ei niin kauheasti tarvitse sitä lajiharjoittelua :)
Alkaa vähitellen seljetä.
Ryhmähengen vaikutus ja muitten tuki on tänäkin kesänä monissa rasituksissa koettu.
Johtopäätös: Voisihan meidän koko valassafarijengi ensi vuonna kauden päätyttyä tempaista ja osallistua. Olis hyvä tähtäin ja samalla voisimme tehdä jotain erilaista yhdessä. Muutakin kuin valaita.
Kiitoksia kun maratonkeskustelusta tuli tämä mieleen. Jos ei maraton niin joku vaellus vaikka.

 
syyskuuta 13, 2010 10:37 ip. , Blogger Satu Vänskä-Westgarth kirjoitti...

Vielä yksi selvennys: Avletto en ajatellutkaan että sinä istut sohvalla ja juot olutta! Ihan sellaista kuvaa en kalastaja- valasopas gurustamme ole saanut :)

Joo vaellus saattais olla kivempi kokemuksena. Juoksuhommissa kuitenkin vaan puskutetaan ja hölkkäillään... Vaelluksella voi olla vaikka yötä jossain autiomökkerössäkin.

 
syyskuuta 15, 2010 11:52 ap. , Blogger kalastajamuija ja lappilifestyle kirjoitti...

Go Satu Go:) Perkele suomalaisella sisulla jos ei muuten!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu